Koukám, že na programu je toho opravdu hodně. Protože mám zajištěné hlídání dětí už od čtyř hodin tak do čajovny dorazím o něco dřív. Už se těším na masalu, ale zřejmě taková jako umí Poník to nebude [:D].
Zdravím všechny GEOČAJAŘE!
Bohužel to mám z Chebu (jen tak na čaj na otočku) daleko - i když dnes by to bylo po větru [:)]... rád bych se zúčastnil i se svou drahou polovičkou Peťulkou. Mrzí mne to moc - kdo jiný než právě TEA_CR by se měl zastavit v geo-čajovně! Mějte se krásně... dám si Pan Long Yin Hao na Vaši počest...
V sobotu do Plzně jedeme, těším se, že tam pár dluhů splatím a nechám několik HLINĚNÝCH ČAJOVÝCH MINCÍ S VIZITKOU (pro sběratele - není to CWG, ale jak to pojmenoval Poník CCG - Czech Ceramic GeoCoin [:D].
Hezky si to v čajovně užijte… rád bych Vás viděl, snad příště
Libor TEA_CR
[quote] Anonymous: Moc se tesime a zucastnime se v poctu 2. [/quote]
Bohuzel mi do toho neco neplanovaneho vlezlo, takze, ac prihlasen, zucasnit se nakonec nemuzu. :-(((
Tady davam do placu par fotecek. Nic moc, ale je to spis dokumentarni foto.
http://www.modrymedved.wz.cz/geocaj/index.html
Tak si to uzijte
Prima akcička. Budu se snažit chodit pravidelně. Jen cesta zpět do Strakonic se díky počasí zkomplikovala, noc jsem ztrávil v odstaveném vlaku v Nepomuku a do cíle dorazil až dnes v deset.
Takže po včerejší akci Čaj narychlo [:D], už jen připomínám předem plánovaný termín
22.2. 07 - Plzensky GeoTea(m) 2007 - Plzeň - GC10EFQ