Dnes se mi povedlo rozchodit GeoGet a vygenerovat si statistiku, avšak nezapočítávají se mi do ní nalezené PMO cache, dá se s tím, prosím, něco dělat? Díky moc za každou smysluplnou radu
Máš je v GG jako found it s tvým nickem?
Právě že už při stahování skrzevá Jarryho to hlásilo chybu, že se to nedostane k listingu.
njn.když to nemáš v gg, tak se ti to nemůže objevit ve statistice. a jelikož se jedná o PMO keše, tak nečekej, že ti je GJ s tvým BM účtem stáhne :D:p
Takže hezky seznam těch PMO zalogovaných a ručně označit jako found it (jestli je už máš v GG) a když ne, tak hezky poprosit nějakého PM, aby ti je poslal…
To se není čemu divit, když nejsi PM.
Nevím, jak GG, ale můžeš zkusit MyFound (vlákno najdeš tady na fóru). To umí problém s PM částečně obejít (udělá to fiktivní souřadnice ve středu kraje, kde PM cache leží).
To je mi jasné, asi jsem se nevyjádřil dost srozumitelně
Takže když z nějakého dobráka dostanu těch 11 gpx souborů, který si pak naimportuju do GG, tak se to do té statistiky dostane, chápu-li dobře? ![]()
Ano
Skvělé, děkuji ![]()
Když jsi je odlovil, tak máš souřadky, ne ? Tak si udělej v GeoGetu příslušný záznam ručně a máš vystaráno…
No to je teorie – ja takhle narazil na par tradicek, ktere pri mem lovu PM nebyly a nez sem zacal pouzivat GG tak je owneri preklopili. A pak sem souradnice ± odlovoval podle mapy - a udaje bodu dodelaval rucne. Ve meste to jeste slo, ale jakmile tam byl les …
To opravdu nemate zadneho znameho/kamarada, co je PM, abyste jej poprosili o GPX dotcene kese?
HaLuMa: no jednoho mit minimalne musi, jinak by tu cache neodlovil.
to jsou zase dezinformace
nemusí a nemusí
dr.vota: no dobre, do naprosteho dusledku vzato nemusi.
ve finale k odloveni ani nepotrebuje mit membership na gc.com..
Jak sem psal ..u me ty problemy nastaly, kdyz sem se rozhodl, ze zrusim ty tuny papiru co se my nahromadily a zacal sem - po roce as neco kesovani pouzivat Geoget - problem delalo 12 kesi, ktere mezi tim zmenilo status na PMO
Tak bych napsal ownerům - je to zadarmo. Když to máš odlovené, tak by snad neměli dělat drahoty.
Napiš mi, o které jde, já Ti je pošlu.
Dekuji oficialne mtaufovi - ted uz mam listingy pekne pohromade a muzu si osvezit pamet skvelymi listingy. DIKY