Počet Geocacherů v ČR

Nevíte někdo kolik je asi v České republice Geocacherů ?

Tak už jsem to jednou někomu zodpovídal, ale dobře:
Celkový počet cacherů světa je na hlavní straně gc.com, kolik je z toho Čechů, to ti nikdo přesně neřekne. Ale stačí se tady na stránkách podívat, kolik je registrovaných členů a toto číslo zdvou až ztrojnásobit, protože mnoho cacherů sem na fórum vůbec nechodí…

A mnoho zde registrovaných nemusí být ani kačeři :slight_smile:

Musel by GC nabídnout nějaká seriózní čísla. Navíc jen ta aktivní, protože je spousta lidí, kteří se zaregistrovali a dál už nic nebo změnili nick…

Já bych trochu validnější informace hledal tady:
http://www.cacherstats.com/Czech_Republic1_CZ.html

Měli by tam být seřazeni dle počtu nalezených všichni v ČR co mají alespoň 200 nálezů. Takže nejsou tam zdaleka všichni, ale aspoň to zase vylučuje ty, co si jen založili účet a buď odlovili jen pár keší nebo vůbec nic a pak s tím sekli. Na hrubou představu to myslím stačí. Aktualizuje se to tuším jednou týdně nebo tak nějak..

Asi tak nejak by se to mozna dalo vycislit,jinak je to stejny jako by jsme se tady dohadovali kolik much je na hnojisti,ale zase to eliminuje lidi jako jsem ja,GC je moc bavi jen nemaji dostatek casu na lov.Venco z Koprivnice,ja ti reknu naprosto presne kolik je v Ceske republice kaceru…hafo;)

Zajímavé statistiky (i když rok staré) jsou tady http://ingwer.ch/geo/stats1en.html.

Vazne zajimave,ale ten udaj o poctu kesi v CR k 1.1.2007 (3067)se mi v porovnani s dnesnim (6001)nejak nezda tak jsem si dal praci a zjistil si pocet kesi letos zalozenych (3087)a vasne to cca sedi,je to neuveritelne.
(prvni letosni kes je San Francisco od dandra, page 155)

No tak schvalne jestli to bude za rok na 12000 :smiley:

To néé, to by jsme se z toho my revieweři po… :smiley:
Ale ne, to byl vtip-klidně zakládejte, my to jistě nějak zvládneme ;).

zakladejte ale revieweři at jsou tvrdí už v dnešní době je dle meho cca 1% keší brak aloví se jen kvůli bodům

Myslím,že těch procent bude možná ku 5,některé keše ve městech jsou sice dobře ukryté,ale z hlediska významu místa,nebo poznání historie,nebo i jiných atributů…nemají žádnou hodnotu:|
Možná je to jen můj názor,preferuji hledání v přírodě!

Já se zcela stotožňuji s Tores62, také raději lovím v přírodě. Jednou jsem si naplánoval v Brně odlov myslím 5ti cache a vrátil jsem se s prázdnou. Netroufám si někde šťourat když jsou okolo houfy lidí, a ani mne to nebaví, neustále se ohlížet. Tím ale nechci říct že by to byly kešky špatné nebo nezajímavé, to ne, ale příroda je příroda :wink: