Pochvalu před nastoupenou jednotkou a čestnou salutáž pro Petulinka1 za snahu. Příště holt vyhrává Mechov ;o)
A já to budu mít blíž.
Pochvalu před nastoupenou jednotkou a čestnou salutáž pro Petulinka1 za snahu. Příště holt vyhrává Mechov ;o)
A já to budu mít blíž.
Jeee, az tolik dobreho :rolleyes: :ph34r: Diky :) Byl to pro me tak trochu ocistec no. Ale mam pocit, ze pro nektery taky a jeste i bude.... To vindaloo fakt pali dvakrat! :ph34r:
:D :D :D
Příště si dejte krupičnou kaši, děti moje :D!
To by taky mohlo být - den Krupicové kaše! To bych se zúčastnila, tu mám na rozdíl od pálivých jídel moc ráda!
Jezismarja :D Nepresunem tu diskuzi radsi do ruzovyho vlakna? :D
Jezismarja :D Nepresunem tu diskuzi radsi do ruzovyho vlakna? :D
Ne-e, ale případně to pak můžeš přejmenovat na "recepty pro naše eventy", případně "žrací eventy a dojmy z nich" :D!
To by taky mohlo být - den Krupicové kaše! To bych se zúčastnila, tu mám na rozdíl od pálivých jídel moc ráda!
Tak tam teda nejdu, ještě jsem nedospěla do onoho kolegou Cimrmanem zevrubně zdokumentovaného věku. Pokud uděláš místo toho den domácí zabíjačky, máš mě tam natotata.
ja po ctvetecnim vindaloo v Praze trpel na dve veci: dvojite paleni (i kdyz zkusenejsi tvrdili, ze letos to bylo pro batolata) a konceptem akce "all-you-can-eat", takze jsem mel az vcera veceri.....jsem jako psi....ti taky zerou dokud se to do nich nekam vejde.....
netahejte žumpu do východních čech, vod toho máte svoje kanály. nebo vlákna?
a ty to koukej maďare zamknout
btw: jestli nesnášíte pálivý (i když bych docela rád viděl, jak to moc pálilo), tak proč se cpete indickým jídlem?!
Kámo má dobrou připomínku, tohle je sekce zaměřená na východní Čechy, aby to bylo alespoň zdánlivě funkční, tak lidi co tu netráví veškerý volný čas mají nastavené emailové notifikace. Bohužel jsem netušil, že se to zvrtne v debatní kroužek, proto zámek.
Potenciálněě zainteresovaní dostanou email s nabídkou a nějakou vizí na event, možnosti tu jsou, rozhodně je potřeba být při vybírání hospod mnohem obezřetnější a nechtít být obsloužen za každou cenu :ph34r:
[cache]GC5296R[/cache]