Pocket Queries - ???

Čekám už od dopoledne na klasickou PQ. Marně.

Tak me ted taky cca po hodine nebo dvou prislo "My Finds Pocket Query" ale to klasicky, na ktery cekam od rana furt nic …

To bylo složitější, vzpomenout si na heslo k emailu, ale dnes mi vskutku také ještě nic nepřišlo. Ale vzhledem k tomu, že geoget je plný až po okraj, můžu vyrazit kamkoli :slight_smile:

Klasicke PQ mi prisla pred minutkou.

Wau, už se to na mě také hrne :wink:

Jo, tak uz mi to taky konecne dorazilo - ale ze to trvalo … :wink:
Jinak jsem poprve zkusil generovat kesky podel trasy a je to fakt super ! :slight_smile:

Já jsem si v sobotu večer udělal zkušební PQ a zaškrtl políšlo "san" (předpokládal jsem že to je neděle) bohužel mi do ted nic nepřišlo tak jsem to zrušil (stejně se nepovedlo) a nastavil si tam dnes 5 nových a stále nic.
U dvou PQ mi to píše v tabulce Last Generated (PST) dnešní datum a čas ale GPX soubory nikde :frowning:
Nevíte kde může být chyba?

S těmito informacemi nevíme, kde může být chyba :wink: Ale každopádně by to mělo být na cestě do nastaveného emailu, případně v jeho koši. Tak to prozkoumej. No a datum a čas je tam jakési americké.

Ve spamu to samozdřejmě taky neni (tak blbej nejsem) a ten nastavenej mail by taky měl funkovat protože když mě někdo na GC.com napíše zprávu tak mi normálně na mail dojde.