Pocket Queries - ???

Zdravím všechny a prosím o pomoc. Z nějakého důvodu se mi nedaří získat data - soubor .gpx ať to zaklikávám jak to zaklikávám. Premium Member mám aktivovaný (díky koupi Colorada). Jediné co se mi podařilo bylo stažení odlovených keší přes volbu My Finds - add to queue a ve volbě preview u pokusu o vygenerování se zobrazí keše, které se dají označit (ty zobrazené) a stáhnout do počítače a posléze nahrát do GeoGetu či podobného programu. Jsou tam ale jen základní údaje bez logů či jiných podrobností. Mejlem mi nepříjde nic. Vůbec netuším kde dělám chybu. :frowning: Je někde popsán použitelný postup jak to funguje ? Může někdo poradit ? Díky

To chce trpelivost. Co jsem stihnul vypozorovat, tak kdyz to zatrhnu uprostred dne tak trva i par hodin (vetsinou kdyz na to zrovna specham :D), vecer to jsou minuty.

Podívej sem - MobilMania.cz – O mobilech víme vše

Navod od marekl na navigovat.cz Me to dost pomohlo. Je to pěkně i s obrázky. Já treba dělal chybu, když jsem chtěl pocket queries v jiném okruhu než kolem Home coordinates, tak jsem zapoměl přehodit u souřadnic W na E, ale pokud chces PQ kolem domova a máš správně nastavené HC ve svém účtu, pak stačí zaškrtnout My home coordinates.

Jinak to chce hledat a hledat. Vše se dá nájít a vyčíst z nespočet návodů jak na wiki tak u Marka na navigovat.cz a na dalších místech.

Snad Ti to pomůže.

Pokud jsi zaškrtnul i příslušný den v týdnu, tak by neměl být důvod, aby ti nic nedošlo, to že ti možná dojde špatně vyfiltrovaný nesmysl je věc druhá, ale na tom při prvních pokusech nezáleží. S mailem očividně problém nemáš, když ti došel MyFinds, takže fakt jen zaškrtni den v týdnu (experimentálně pro jistotu všechny) a čekej. Někdy mají servery Groundspeaku prodlevu i půldne.

Díky za reakce, časovou prodlevou to asi nebude. Už jsem to zkoušel minulý týden a nic. Na odkaz se podívám a zkusím z toho něco vyčíst. Myslím, že v tom bude nějaká blbost.

Tak se podařilo !! :smiley: Zaškrkal jsem dny a bylo po parádě. Před tím jsem někde četl, že je lepší dny nezaškrkávat. Tak věřte návodům. Geokešinku Zdar !:stuck_out_tongue:

Mě pro změnu po kliknutí na "Add to queue" nic nepřijde a to na to čekám už dva dny. Nevíte někdo pls co s tím ?

Mrkni do spamového koše.

A mrkni se na náhled na mapě, aby jsi viděl, které keše do PQ zahrne, a jestli je to podle tvých představ.

Do spamu jsem se koukal a ten je prázdný :frowning: Zkoušel jsem si nastavit nový PQ - který by mě ukázal jen nalezené. Ten mi přijde, ale mám tam jen 126 kešulí místo 130. Bere to jen ty co jsou letos nalezené a nejde mi to nastavit i na minulý rok, prostě aby to bralo za celou dobu co jsem reglej.

[quote]
coolwake napsal/a:
Mě pro změnu po kliknutí na "Add to queue" nic nepřijde a to na to čekám už dva dny. Nevíte někdo pls co s tím ?[/qu

Myslím,že v Pocket Query lze nalezené keše pomoci příkazu "Add to queue" stáhnout jen jednou za 7 dnů,viz řádek s hvězdičkou!

PQ se mi generují, ale nechodí. Ani čtvrteční ani páteční nepřišla. Na PQ záložce mám poslední generovanou 10.4., ale nepřišlo nic. Ve spamu samozřejmě není, mám vše vypnuté.

Ahojky.
Cely tyden chodi PQ jak je mam nastavene, tzn i vcera a taky dnes. No problem.

Prisly vam dneska nekomu Pocket Queries?
Ja to dneska nemuzu z GC.com vyrazit uz od rana.

NE, dnes zatím nic. Mám nastavený čtvrtek a taky čekám zatím marně

Ted jsem zkousel vygenerovat i "My Finds" a taky to nejde, grrrrrrr … :@

Ahojky,
Dneska jeste zadno PQ naprisla. Jinal ale celý týden jim to chodi nejak divne.

Tak to fakt zavani nejakym problemem. Doufam, ze to nebude zase vypadek na nekolik dni … :frowning:

Jsem to My Finds Pocket Query zkusil a právě dorazilo, cca po hodině.

A nezkusil jsi dneska i klasicky Pocket Query ?