Nedávno jsem navštívil kraj Trojzemí a aktuální zprávy mě velmi znepokojují. Dejte všichni pozor, s vodou není radno si zahrávat … Neriskujte kvůli keším, raději zůstaňte někde v bezpečí.
Zdraví
Michal z Brna
Nedávno jsem navštívil kraj Trojzemí a aktuální zprávy mě velmi znepokojují. Dejte všichni pozor, s vodou není radno si zahrávat … Neriskujte kvůli keším, raději zůstaňte někde v bezpečí.
Zdraví
Michal z Brna
Takhle nikdy nebude obnovena jedna z nejlepších multin na Frýdlantsku - Historie Harty [cache]GC1X5DP[/cache]
To je věčná škoda.
Zatím stále prší …
Přestože tam pořád prší, objevila se ve Frýdlantu dneska nová keška
[cache]GC2RBKG[/cache]
Je vidět, že kačerovi ani přírodní pohromy nevadí.
Zítra jedem na dovolenou do Lázní Libverda. Nevím jestli ke kolům nemám nabalit ještě nafukovací člun a jestli se tam vůbec autem dá projet.
Info od kamose, ktery tam bydli: Ano da se, ale nikoliv pres Raspenavu, tam je most uzavren, takze musis pres Nove Mesto pod Smrkem.
Řekl bych, že i v té Raspenavě se to jen objíždí kolem nádraží.
Problém bude v tom, že na několika místech nejsou mosty ještě od loňské povodně, takže ty objezdy nejsou tak jednoduché.
Určitě není most mezi Hajništěm a Ludvíkovem pod Smrkem, takže ten objezd skutečně až do Nového Mesta na náměstí. A Frýdlantu bych se také raději vyhnul.
Máš pravdu, objíždí se to v Raspenavě kolem nádraží. Ve čtvrtek kolem 14h uzavřeli "provizorní" vojenský most.
Byl jsem s rodinou na dovolený v Bílým potoku, ale raději jsme ve čtvrtek prchli do bezpečí, když jsme viděli tu spoušť. Hlavně Mníšek mezi Raspenavou a Libercem vypadal krutě zatopený.
Situace v Hejnicích:
http://kackab.eu/gallery/clanky_2011/jizerky_utek_04.jpg
Dnes už neprší, jen je poměrně chladno.
Řekl bych, že je po povodni, tentokrát to takové drama nebylo.
Dnes v 14h jedu do Novyho mesta pod Smrkem, tak zjistim skutecny stav.
Skoda ze [cache]GC2RBKG[/cache] je otaznik, stavil bych se tam, ale nechce se mi lustit i kdyz tusim jednoduchost.