A co tak procházka nočním městem, to ti nevoní ? Docela bych o tom přemýšlel, ale moje PDA nepatří mezi nejspolehlivější
městem? tak velky město nemáme, aby mělo poloměr o 60km ![]()
z Brna do Pavlova se ted dostanu těžko… a ještě hůře kamsi do polí na hroudu ![]()
Myslím, že Arne má na mysli jinou procházku ![]()
jo taaak… neee… valím po 12h v práci domů na večeři, bude mi stačit ta procházka z hlavase na moravák ![]()
…tak u nás na jihu Moravy už to hvízdá ![]()
opět Sinuhet!!! uplácejte ho GPSkou ![]()
Hlavně že u Farina tvrdil, že spěchá domů za dětma. A najednou se objevil v Útěchově
[color=silver]Opravdu mlčet umí jen ten, kdo má hodně co říci.[/color]
Sinuhet ma ze vcerjska dve kesky. To neni ta spousta dilku co keskomerce ubyla… Napipalo nekde neco vetsiho? Na mape taky nevidim zadny neuloveny desitky kesek…
taky to může znamenat, že rewieveri už zpracovali (zkontrolovali) kešky, ale jejich spuštění je naplánováno na později.
ale to je jenom spekulace ![]()
Už jsem to tu zmiňoval několikrát - většina keší, co je ve frontě, při prvním schválení neprojde, a to proto, že obsahují minimálně 1 chybu. Tak např. v Jihomoravském kraji jich ze 17 prošlo jen nějakých 5 :).
Ono kdyby owneři trochu víc nastudovali pravidla zakládání, pak by ulehčili práci všem - sobě s opravou, nám s vytýkáním chyb a všem ostatním s tím, že se žádných nových krabiček nedočkají ;).
Crocky napsal/a:
Změna měřítka keškoměrky? :D:D:D
Viz:

[/quote]
To to měřítko změnili o dost
- 60 kešek na čárku ;).
Tak vám řeknu, že momentální stav keškoměrky nemusí vypovídat o předpokládané době čekání na publikaci vůbec, ale vůbec nic ![]()
Díky za bleskovou publikaci, když tady vidím toho, kdo to měl na svědomí ![]()
Aaa, vypada to zase slibne
Jsme v cervene…
Hlavně aby nové výplody stály za to.
Jejich revírem je GC.com, jejich tempo je rozumné, jejich protivníci jsou pablbové, tvůrci rudopásmových bordelkeší a ignoranti, jejich posláním je chránit naší příčetnost. Rews 11!![]()
Tak podle me rozhodne lepsi plna keskomerka, coz znaci, ze se mame na spoustu nove tesit, nez keskomerka zejici prazdnotou.
![]()
Však ono si na prázdnou počkáme. Jak znám reviewery, tak to zase všechno aktivujou až ve středu, jako od začátku září ![]()