předně jsem nevěděl, kam přesně tohle zařadit, tak mě, prosím, kdyžtak omluvte.
Přicházím s prosbou. V Tescu se daly koupit naprosto skvělé pseudolock&lock, na kterých jsem si vybudoval určitou závislost Hodně kvality za relativně málo peněz. Zejména pak set čtyř 140ml krabiček, který stál 70, v akci 50 korun. Jenže jak se proslýchá, že Tesco jde nějak do háje, tak i ruší sortiment. V Praze, jak jsem si ověřil, už nejsou k sehnání. O víkendu jsem byl v Rakovníku, tak jsem to zkusil a pod velkou cedulí výprodej jsem našel poslední 3 sety. Teď jsem projel internet - bez šance je sehnat (mimo nabídky jednoho setu za 16$ - nejsem ani magor ani milionář). O co mi jde. Jestli někdy někdo z vás občas zavítá do Tesca, podívali byste se, jestli tam ještě nemají zbytky těchto krabek? Pokud by jich bylo víc, tak si klidně zaplatím poštovné a nechám si je balíkem nebo nějak jinak poslat, protože jsou fakt praktické a 12 krabiček spotřebuji jak nic. Přidávám i jejich fotku. Předem díky za pomoc. Výzva je časově neomezená (pokud je zase nezačnou zázračně vyrábět).
V Tesco normálně nakupuju, ale teď jsem v Tunisku. Nicméně, máme mezi kačery dvě účetní z Tesca, třeba by mohly něco zjistit. Hoď to na Ksichoknihu, třeba si toko Kaamo všimne
Podobné krabičky mají i v prodejnách PEPCO. Jenže ty mívají špatné těsnění (asi tvrdé) a často se do nich dostane voda, nebo aspoň vlhkost. To se ale pozná až podle logů...
Hlásím že Čerčany nemají. Škoda, minulý týden jsem byl v Tá a ČB v Tescu, do ČB pojedu až za týden o víkendu, kouknu. Tento víkend jedu keškovat přes UL a DC, kdybych cestou jel kolem Tesca, juknu tam
Mirku, děkuji za upozornění na krabičkou nouzi. Mám jich sice pár doma, ale zašel jsem do Tesca a koupil si další balení do zásoby (a nedám, promiň, sám je využívám). Bohužel, aktuálně poslední, které bylo v regálu v obchodě v Žatci. Kdyby ses ozval dříve, mohl jsem jich vzít více, už asi tři týdny je u nás na tyhle krabičky akce a jsou za polovinu, tj. 35 Kč. Jestli se ještě objeví, můžu ti je vzít, předání v Praze by pak nebyl problém.
U nás v tescu je v posledních týdnech výprodej skoro na všechno, myslela jsem, že to je problém tady našeho supermarketu, že to nedává v konkurenci s ostatními. Jsem teď čerstvě na neschopence, ale zaúkoluju dceru ať tam mrkne až se vrátí z Prahy.
Podobné krabičky mají i v prodejnách PEPCO. Jenže ty mívají špatné těsnění (asi tvrdé) a často se do nich dostane voda, nebo aspoň vlhkost. To se ale pozná až podle logů...
Zatím nemám špatnou zkušenost, ale mám jich v terénu mimimum. A jak píšeš, jsou jen podobné - totiž dvakrát větší (možná víc).
Zkusil bych domácí potřeby v oc My na Národní třídě. Nedávno jsem je tam viděl.
Tak to kouknu, tam jsem každou chvíli.
Podívám se dneska v Písku. Sama jednu sadu mám, ale nedám, jsou fakt šikovné - používám je na bonbony, hořčice a dresinky sebou na cesty.
PS: V Táboře budu v neděli - pokud by se tam někdo dostal dřív, ať to sem napíše.
Plně chápu, taky bych nedal :D
Mirku, děkuji za upozornění na krabičkou nouzi. Mám jich sice pár doma, ale zašel jsem do Tesca a koupil si další balení do zásoby (a nedám, promiň, sám je využívám). Bohužel, aktuálně poslední, které bylo v regálu v obchodě v Žatci. Kdyby ses ozval dříve, mohl jsem jich vzít více, už asi tři týdny je u nás na tyhle krabičky akce a jsou za polovinu, tj. 35 Kč. Jestli se ještě objeví, můžu ti je vzít, předání v Praze by pak nebyl problém. :)
Viz výše :D V Rakovníku totéž, 35kč/balení, to bude celorepublikové. I proto se jich asi teď už všude zbaví dost rychle, protože 8 korun za naprosto bezvadnou krabičku - no nekup to.
Also, Pixelstand im Klattauer Tesco heute um sechszehn Uhr :) :
- 450 ml 39,90 Kč (bezbarvá, zelená, fialová víčka)
- 670 ml 49,90 Kč
- 1l 32,40 Kč v akci, hned jsem dvě koupil, formát je ale spíš do kuchyně než do lesa
- 1,1l nehorázných 72,90 Kč
- sada tří různě velkých ještě nehoráznějších 199,90 Kč.
Ještě nějaké mají, poptávaná sada čtyř malých ale bohužel není. Kromě Pepco je mívá i Kik.
Jinak v Tecu pozoruju problémy už několik týdnů, zdá se, že opravdu zužují sortiment.
Kik taky není špatný nápad, kouknu se. Jinak o tom, co píšeš, vím, to je zatím ještě k dostání i v kamenných obchodech (mimo OC Nový Smíchov). Ty větší se ale tak nějak dají sehnat za podobnou cenu i jinde, často to mívají Vietnamci, v Sapě je toho spousta. Ale tyhle konkrétní, na to mělo snad Tesco monopol.
V Písku polovina regálů prázdná, krabičky ani náhodou.
Ale mám díky Mírovi černobílé šmrncovní triko za neuvěřitelných 69 Kč! Původně něco ke třem stovkám.
Díval se někdo v Táboře? Odpoledne tam budu, ale ať nejdu do Tesca zbytečně.
Phrkt: My se s Mírou z nějakých eventů známe. On ví, že jsem archiválie - jen jsem váhala, jestli mu případně krabky poslat přes dceru. Stačí, že se snaží jejímu příteli lézt do zelí kluci z MatFyzu.
Fotku trika (samotného) klidně pošlu, jen bylo jako vše nové nejdřív v pračce.