Pomoc se zalozenim Cache - brno

Ahoj chtěl bych poprosit nekoho zkuseneho a rozumneho o konzultaci se zalozenim cache v brne. Nerad bych tady zalozil nejakou kravinu tak bych to radsi dopredu probral.

Diky

Pavel

[email protected]

Čau Pavle, doufám že budeš sledovat i odpovědi na fóru a ne jen maily. Pokud je tvůj geocaching login "dusivka" a máš teprve deset nalezených, tak doporučuju se zakládáním ještě nějaký ten měsíc počkat a spíš keše hledat. Ne že by brňáci byli takoví nevděčníci, že by o tvou keš nestáli, vždycky se může stát, že přijde někdo nový s geniálním nápadem ze kterého si ostatní sednou na zadek. Snažím se tímto ale předejít situaci, kdy by ses snažil založit keš na místě, kde už je uložená jiná keš typu multi nebo mystery, která ale začíná jinde než končí nález krabičky, takže se dotyčné místo na mapě může jevit jako neobsazené. Ale pokud na zákládání trváš, tak mi rámcově na můj mail ([email protected]) nebo ICQ (195-726-806) nebo Skype (radek.mitacek) napiš čeho by se ta keš měla týkat - prakticky všechny brněnské keše mám nalezené, takže ti můžu říct, kde už je místo obsazené a kde ještě ne.

Radek alias