Pomůže mi někdo s keší ve které jsou jenom čísla 1 a 0

Ahoj už pekelně dlouho se snažíme vyluštit keš-
Jsou tam jenom čísla 1 a 0 víme že se to má nějak převádět v soustavách v excelu,ale nechápeme jak…Nemohl by nám s tím někdo pomoct
P.S. abyste viděli čísla musíte je myší obtáhnout :slight_smile:
DÍKY MOC

Celej internet jsou jen jedničky a nuly.

01011010
TOHLE MUSÍME PŘEVÉST NA TEXT… JAK?

neni to koser, resit konkretni kes verejne na webu. jestli chces radu, napis v prvni rade autorovi kese, jestli ti poradi :slight_smile:

Jak píše Dain, není vůči autorovi fér řešit jeho mysterku na foru. Takže z mého pohledu by bylo korektnejší se spíše ptát, jak převést binárku na jiný formát…

Potřebuješ umět s googlem .. potřebuješ vědět že převádíš binary na text … anglickou předložku si doplň sám :wink:

Vždyť je to tak jednoduché. Rozhodně bych nechtěl být v kůži ownera, kterému se řeší jeho mysterka na fóru.
A přitom stačí cca 5sec na vyluštění.

Obcane holubinek:

Hele, tohle se fakt nedělá. Kdybys to sem dal aspoň bez přímého linku na na konkrétní cache. Smaž ty příspěvky, kazíš zábavu ostaním!

edit: Nitka to samé.

alkes: Však sem nedal riešenie..

Vyřešeno za pomoci google za 2 minuty včetně přečtení celého tohoto vlákna :slight_smile:

20 vteřin, chce to míň holubinek :wink:
S těma holubinkama je to žert, ale takhle se Top Secret opravdu neluští.

tak tohle mne fakt bavi, zkuste si ten binar hodit do vyhledavace v googlu a uvidite super robutka a je vyreseno. :stuck_out_tongue: skoda ze sem neumim pridat obrazek, hned bych se s vama podelil o tu radost z vylusteneho kodu. :wink:

Opravdu nechte toho napovídání, kazíte tu mysterku.

výsledek je zde:

Tak tohle je primitivní. Ale jak vidím souřadnice, ani nezjišťuju kde to je, škoda že to mám daleko.

OT: Nejde to zpomalit, takhle rychle to nestíhám přečíst :smiley:

(Jinak google hodil výsledek během chvilky a už mám taky souřadnice… jen je to z Prahy daleko)

jj, je to sranda :slight_smile: Mám to z domova hodně daleko, ale louskunuto za 3 minutky. Takhle by se to fak asi dělat nemělo…

jasně, malina. Jen by mne zajímalo, jestli ta funkce je v základu nebo zda jsem ji při nějaké příležitosti doinstaloval. Dalo by se to sice naprogramovat ale byla by to zbytečná práce.