co se mi nelibi, ze ten ucet na GC.com existuje…mlčeti zlato
[quote] Gomer Pyle: jo to neni je to docela blby . radil mi kamarad co je dobrej na počitač a tak už to mam . tak a jak to pude tak to zkusim a už sem se dival a nasel sem casche co se mi libi a na ni pudu . [/quote]
Chjo. "Found it" Found... pričestí minulé od slova find (česky = najít). Označuje to děj, který už byl vykonán. ("Našel jsem to").
Jsem moc rád, že se ti má cache zalíbila už jenom podle listingu, ale změň prosím svůj log na "note" a "Found it" loguj, až jí opravdu fyzicky najdeš a tvé jméno bude napsáno v logovacím notýsku v cachi.
Nemám bohužel dnes čas na to, abych ti napsal nějaký normální e-mail, co si o celé věci myslím... snad tedy zítra podle toho, jakou budu mít náladu po zkoušce.
[quote]
alkes: Jsem moc rád, že se ti má cache zalíbila už jenom podle listingu, ale změň prosím svůj log na "note" a "Found it" loguj, až jí opravdu fyzicky najdeš a tvé jméno bude napsáno v logovacím notýsku v cachi.
[/quote]
Děkuji.
Takze uz tu mame “Divna tradicionalka GC12TNH” a ted se pridava i divny kacer ![]()
Jen tiše doufám, že ty první nebudou moje [:#]
No, myslím, že se Alkes nemusí o osud své kešky bát, aniž bych chtěl Vojína podceňovat, myslím, že si zvolil cíl vysoko nad své možnosti [6]. Zároveň mám ale takový neodbytný pocit, že si tu z nás dělá legraci někdo ze zdejších vtipálků ![]()
Prima vlákno, alespoň je čemu se zasmát. V tomhle smutnym světě bysme si vtipálků měli vážit. [<:o)] Ovšem cashe poslat neumím [:D]
Sylvia999
Mám takové neblahé tušení, že to, že je "Gomer Pyle" jen vtipálek, je jen vaším zbožným přáním :-(
A možná jich bude přibývat...
Možná jsme všichni úplně vedle a Gomer si koupil v Mountfieldu MP3 přehrávač a jako pravověrný fanoušek tradiční americké country muziky prostě jenom shání nějakého Johnnyho Cashe. Já myslím, že když poprosí to “kamaráda co se vyzná v počítačích” tak mu nějakou tu empétrojku najde a stáhne…
proč se na me pořad vitahujete . mam z maunfildu garmin stal 3 tisice byl to dobry kauf . tatinek mi dal penize a neco sem mel naetreno a moc me to bavi uz se tešim na výkend jak pojedu k kámošem a budeme ty cashe hledat je to moc prima uabava. tak kdys si myslite ze na cashe nestacim tak mi teda poslete nejakou lepsi . s kamošem pojedeme jeho novym autem na vylet do berouna mam tam babicku tak tam by jsme nějake cashe mohli najit . moc prosim poslete mi cashe ktere jsou dobre
Pro pobavení to bylo dobrý, ale už by to mohlo stačit.
[quote] Gomer Pyle: proč se na me pořad vitahujete . mam z maunfildu garmin stal 3 tisice byl to dobry kauf . tatinek mi dal penize a neco sem mel naetreno a moc me to bavi uz se tešim na výkend jak pojedu k kámošem a budeme ty cashe hledat je to moc prima uabava. tak kdys si myslite ze na cashe nestacim tak mi teda poslete nejakou lepsi . s kamošem pojedeme jeho novym autem na vylet do berouna mam tam babicku tak tam by jsme nějake cashe mohli najit . moc prosim poslete mi cashe ktere jsou dobre [/quote]
Taky jsem názoru, že vtipu už bylo dost.
Wiki není pakárna, ale užitečný nástroj, který ti jistě zodpoví to, na co se tu ptáš [:O].
Taky jsem úplně nerozpoznal, jestli je ta gramatika první třídy myšlena jako vtip, nebo skutečně vážně… [:D]
Na tyhle lidi platí totální ignorace a ono je to přestane bavit. [;)]
Vtipný to bylo možná jednou ale jak se říká opakovaný vtip přestává být vtipem milý Gomere Pyji.
[quote] Gomer Pyle: proč se na me pořad vitahujete . mam z maunfildu garmin stal 3 tisice byl to dobry kauf . tatinek mi dal penize a neco sem mel naetreno a moc me to bavi uz se tešim na výkend jak pojedu k kámošem a budeme ty cashe hledat je to moc prima uabava. tak kdys si myslite ze na cashe nestacim tak mi teda poslete nejakou lepsi . s kamošem pojedeme jeho novym autem na vylet do berouna mam tam babicku tak tam by jsme nějake cashe mohli najit . moc prosim poslete mi cashe ktere jsou dobre [/quote]
Woje začni tady: www.pravidla.cz
Napadá mě jen jedno. Jde zde zamknout vlákno?
[quote]
zlicinaci: Napadá mě jen jedno. Jde zde zamknout vlákno?
[/quote]
Můžeš leda zakázat odpovědi na tvojí zprávu, jako jsem to udělal já u téhle.
Pokud jsi admin, tak můžeš asi uzavřít celé vlákno, případně vyhodit uživatele....
[quote] iki: http://en.wikipedia.org/wiki/Gomer_Pyle [/quote]
Pořád mi vrtalo hlavou, kde už jsem toho vojáka z avatara viděl. Když jsem se ale podíval na nově přidanou fotku v profilu na geocaching.com, tak už mi to nemohlo nedocvaknout... :-))... tolik k přitroblému čerpadláři z TV show (propojení tam ale je... zmíněno i v textu)
[quote] zlicinaci: Napadá mě jen jedno. Jde zde zamknout vlákno?
[/quote]
Zamknout vlákno můžu, přeje-li si to většina. V tomto případě ale spíš doporučuji zmíněnou ignoraci [;)].
Choze