tak pokud člověk nedělá blbosti a neriskuje .. občas nechápu lidi co nesmyslně riskují jen proto aby si zkusili jaké to je .. viz jeden idiot
my se s kamarády domluvili a zajeli do Kladna do hyperbarické komory/ a vyzkoušeli si extrémní “ponor” v kontrolovaných podmínkách pod lékařským dozorem .. a byl to zážitek .. né nadarmo se říká že co 10m to panák
To jsme chtěli také vyzkoušet, ale nějak nám stále nevycházelo, aby všichni měli čas takže zatím nic. Nicméně pokud se budeš chystat na nějaký ten keško-ponor, rád se připojím bude-li to v mých časových možnostech. ;)
hehe .. plně chápu, já si zrovna včera objednával, pač jsem měl pauzu a když jsem ten starý výtáhl ze sklepa tak byl v dost podivném stavu, ale to bylo hlavně faktem že byl od Zlínské Agamy .. už bych u nich nikdy nenakoupil, tehdy jsem šel na doporučení kamaráda, ale co sem poslední dobou slyšel tak plně souhlasím .. ruce pryč
Já měl xx let vlastně skoro všecko od Maresu, ale zloději se tady proběhli po okolí a krom vybraných kol ze sklepů a dalších prostor vybrali i nás. Kola, potápění a další věci. Dělal bych to jako jinde ve světě. Kradeš jednou, šup prst pryč, kradeš zas, šup ruka pryč...
sem se teď nedávno bavil s jedním majitelem zatopeného lomu na zlínsku o možnosti zkusit se tam zanořit tak řekl že není problém, ale byl by rád kdybych pak i nějaký bordel z toho lomu pomohl vyzvednout
tak jsem mu navrhl jestli tam nechce udělat cito .. a poslal mu materiály co to je .. pak sem když tak napíšu .. do toho bys šel? :D
jde o Kurovický lom . bych to dal až bude trošku teplo, ale klidně navrhni nějaký termín se tu můžem zrovna domluvit .. pan majitel říkal že by dovezl i nějakou kladku na lepší tahání věcí z lomu ..