potapěčské keše - bookmark

mám v plánu založit tento bookmark (později sem vložím odkaz) ale chci se zeptat - jde filtrovat keše podle atributu? 

případně pokud už takový bookmark existuje prosím link :)

a pokud ne tak mě sem pls házejte linky na keše a budu přidávat :)

díky všem

EDIT:

http://www.geocaching.com/bookmarks/view.aspx?guid=5ae7e101-b4f4-49a7-89d6-f5a2eda84c3a

Jeden bookmark ma Benjo5.http://www.geocaching.com/bookmarks/view.aspx?guid=45794e9a-cd26-4402-9bcd-f62655e6a4cb ale nevim jak je aktualni.Ale myslim ze tam patri jeste :[cache]GC2YX87[/cache] a [cache]GC2YX90[/cache].

Tahle v tom bookmarku také není.  GC4DD4J

no není tam toho víc .. tak založíme a co nejdřív odlovíme .. teda jak se trošku oteplí :)

tak sem to nakonec vyřešil PQčkem .. u keší v bookmarku jsem doplnil hloubky (ať lidí vědí do čeho jdou a jestli na to vůbec můžou)

kde jsem si nebyl jistý jsem oslovil ownery a postupně doplníme .. takže ČR je snad komplet :)

Bude-li se konat nějaká akce odlovu potáp.keší, rád se přidám. Případně mívám k dispozici i větší auto kdyby bylo potřeba.

v létě bych chtěl dát tu nejhlubší keš [cache]GC4KC1A[/cache] a rozhodně by se hodil budy

mám CMAS P** co Ty?

EDIT - a klidně se rád domluvím i na jiné zajímavůstky :)

Já mám sice jen CMAS P*, ale odpotápíno mám víc než 400 hodin. Nějak jsem neměl důvod dělat si vyšší kvalifikaci i když jsem přemýšlel o IANTD.

EDIT: Jen teď koukám, že se asi změnily "specifikace" toho, co se s určitou kvalifikací smí a co ne. Protože ten limit 10m tam dřív tutově nebýval

je to možné .. já si loni dělal ** ale před tím jsem byl taky přesvědčeny že můžu hlouběji (a byl jsem) :)))

No, když jsem si to tak přečetl, některé by asi trefil šlak, kdyby věděli kde jsem všude byl :D :D

tak pokud člověk nedělá blbosti a neriskuje .. občas nechápu lidi co nesmyslně riskují jen proto aby si zkusili jaké to je .. viz jeden idiot

my se s kamarády domluvili a zajeli do Kladna do hyperbarické komory/ a vyzkoušeli si extrémní “ponor” v kontrolovaných podmínkách pod lékařským dozorem .. a byl to zážitek .. né nadarmo se říká že co 10m to panák  :smiley:

To jsme chtěli také vyzkoušet, ale nějak nám stále nevycházelo, aby všichni měli čas takže zatím nic. Nicméně pokud se budeš chystat na nějaký ten keško-ponor, rád se připojím bude-li to v mých časových možnostech. ;)

no jelikož nemám sucháč tak až se trošku oteplí, ale ok počítám s Tebou :)

No, já momentálně nemam ani "mokráč" (ukradeno), ale to se nějak pošéfí ;)

hehe .. plně chápu, já si zrovna včera objednával, pač jsem měl pauzu a když jsem ten starý výtáhl ze sklepa tak byl v dost podivném stavu, ale to bylo hlavně faktem že byl od Zlínské Agamy .. už bych u nich nikdy nenakoupil, tehdy jsem šel na doporučení kamaráda, ale co sem poslední dobou slyšel tak plně souhlasím .. ruce pryč

Já měl xx let vlastně skoro všecko od Maresu, ale zloději se tady proběhli po okolí a krom vybraných kol ze sklepů a dalších prostor vybrali i nás. Kola, potápění a další věci. Dělal bych to jako jinde ve světě. Kradeš jednou, šup prst pryč, kradeš zas, šup ruka pryč...

sem se teď nedávno bavil s jedním majitelem zatopeného lomu na zlínsku o možnosti zkusit se tam zanořit tak řekl že není problém, ale byl by rád kdybych pak i nějaký bordel z toho lomu pomohl vyzvednout

tak jsem mu navrhl jestli tam nechce udělat cito .. a poslal mu materiály co to je .. pak sem když tak napíšu .. do toho bys šel?  :D

Rad, i když to Mam pres pul republiky. Třeba by se sesbíralo víc lidi. Vzít třeba dva Transportéry a vyrazit.

jde o Kurovický lom . bych to dal až bude trošku teplo, ale klidně navrhni nějaký termín se tu můžem zrovna domluvit .. pan majitel říkal že by dovezl i nějakou kladku na lepší tahání věcí z lomu ..

No mě by byl asi jedno vejkend. Ale potřeboval bych to nějak dopředu abych si někde pučil neopren a automatiku. To mi ukradli zlodějíčci.