Ahoj lidičky, jsem odjetý na dovolené, veškerou programovou výbavu na GC mám doma a chci se tady poohlédnout po krabkách. Cacheprinter jsem si v pohodě aktuálně stáhnul, ale EasyNiche - pro konverzi .gpx do .pdb - ne a nemůžu najít ke stažení. Je to ten známý malý prográmek v java appletu, moc vás prosím, nasměrujte mě někam, kde ho dostanu. Moc dík!
Nevim jestli Ti to pomůže,ale našel jsem tohle.
http://www.pdasoft.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=1732
Pak třeba takhle,kdyby si to neměl kde rozbalit.snad postačí jen ta java.
EDIT: tak to zkusim ještě jinak,se to nenahrálo ![]()
EDIT2: tak sorry,mě to nejde,třeba se najde někdo lepší
Comparare děkuji ti, ten článek o GeoNiche jsem taky študoval, dokonce jsem i na geocaching.com hledal nějaký download, ale všechno marno. GeoNiche provozuju přímo v Palmě, s tím problém nemám, mám Cacheprinter a díky němu připravené gpx soubory, chybí mi jen ta konverze gpx na pdb pro GeoNiche do Palmy. Nemusí to tedy být zrovna EasyNiche, potřebuju prostě cokoliv, co mi z gpx nadělá pdb.
Prosím, kdo víte, jak a kde se k něčemu dostat, ozvěte se. Díky - já jdu taky ještě chvíli googlit…
Čau, když si stáhneš Geoniche, tak přece v tom zipu je obsažen i Easyniche. Doufám, že jsem tě správně pochopil co potřebuješ, sám používám na palmíku Trekbuddy.
No asi máš pravdu, LudaL, to jsem pravda nějak posklil. Jenže … ono to dopadlo úplně jinak. Zakopl jsem tady někde o informace o GPSBabel a jsem jím úplně a totálně nadšenej. On mi totiž převádí gpx do pdb pro PathAway, což je mapový PalmOS soft absolutně nejlepší, jaký jsem vůbec poznal. Takže ted mám kešky hromadně napíchané přímo v mapách a - nebudu to prodlužovat - GeoNiche jsem tím pádem rovnou odinstaloval…
Tak vám děkuji za účast, přeju hezký den - a jdu lovit, juchajdááá! ![]()
Poslal jsem ti SZ.
OK, máš v SZ odpověd ![]()