Super, skvělý, úplně úžasnej příběh - už jen podle něj udělat kešku.
P.S. Snad napíšeš ještě nějakej takovej příběh…
Díky
Super, skvělý, úplně úžasnej příběh - už jen podle něj udělat kešku.
P.S. Snad napíšeš ještě nějakej takovej příběh…
Díky
Bude pokracovani? Postkatastroficky veci se mi zacinaji libit ![]()
Pred par dny jsem docet Metro 2033 …
Myslim, ze kdybys podle povidky udelal kes, byla by super ;o)
Jen mám takový nepříjemný pocit, zda si tu keš nepředstavujete opravdu podle povídky, tj. včetně likvidace lidstva =)
AHA & team: lezet na tom vytahu, tak klidne ![]()
Ano poznal jsi to..nejsem literární talent, ani na gramatiku. Díky moc za kritiku, pomůže třeba v nějakém mém příštím pokusu něco sesmolit. Přesto mě těší že se to líbilo aspoň někomu, kterým můj styl stačí takový, jaký je. :)![]()
Tak to byl tan nej příběh,který jsem četl.Napiš jich ještě pár a já ti zdarma nachám vydat knížku.WAU!!;):)![]()
Nn, to opravdu ne
mozna jen par jedincu - podle vlastniho vyberu po zalogovani? ![]()
Ta doba, kdy by se to mozna dalo realizovat, je uz doufam pryc… navzdy.
Já se přikláním k tomu aby jsi co nejdříve napsal zase další - strašně rychle jsem to zhltl…bylo to tuze krátké.
Tak šup šup ..prosím
petulinka1 napsal/a:
Povidku jsem zatim necetla, ale kdyz uz davate navrhy udelat podle ni krabicku, tak bud mysterka nebo misto multiny wherigo - pro pribeh je to asi to nejlepsi reseni.
Tak za to Wherigo bych se taky přimlouval. Asi by to bylo nejlepší řešení a také by to donutilo všechny si tento příběh přečíst.
Před autorem smekám klobouk i hlavu - fakt super ![]()
Bude další příběh???
Se strašně těšim na pokračování… ![]()
Gratuluju, líbilo se mi to! Četl jsem se zaujetím až do konce, má to spád, pěkné. Kdyby byla nějaké keška na podobné téma, určitě by upoutala!![]()
Kolega praporčik mě upozornil, at si to přečtu, tak jsem přečetl a je to moc pekně a chytlavé! S nadšením jsem četl až do konce.
Pěkná povídka. Kvůli podobným závěrům mám ale raději fantasy ;-), tyhle reálné odhady jsou na mě moc depresivní a na to mi stačí běžný život a práce. Díky za pěkné počtení.
Tak jsem přidal novou povídku:), můžete reagovat, případně posílat korektury:) (předem díky za ně)
Je mnohem kratší… spíše k pousmání mad aktuálním dění ve světě. Nebo k pláči?![]()
http://wrauu.wz.cz/X/mise.pdf
nepouzil jsi Adama Kolčika z nějake knihy? pripada mi ze jsem to jmeno uz videl nekde u kulhanka,zambocha,moudreho nebo koprivy,ale jinak pekny a celkem ctivy
Wrauu napsal/a:
Tak jsem přidal novou povídku:), můžete reagovat, případně posílat korektury:) (předem díky za ně)Je mnohem kratší… spíše k pousmání mad aktuálním dění ve světě. Nebo k pláči?
http://wrauu.wz.cz/X/mise.pdf
Tak tahle se mi líbila možná ještě víc, než ta první :-))))
Dobra!
Uz se tesim na dalsi "kousek" … ![]()
Přesouvám novou povídku na vlastní vlákno ve Forum - obecné: Povídka - mise ![]()