Poznej město

Nedaří se mi obnovit původní vlákno, aby se zobrazilo v seznamu, tak zakládám nové.

Ožila adresa Poznejmisto.cz, jmenuje se to teď Poznej město a zatím je tam pár kousků. Bude to asi orientované na města a logika je trochu jiná.

No minimálně u poloviny míst je špatně zadáno místo ze kterého bylo foceno, je to sice jen o metry, někde i o desítky metrů, ale když už tam uvádějí ty metry tak by to chtělo přesně.

Doména byla zaregistrována 22.3.2026 a zřejmě nenavazuje na původní Poznejmisto. A je to taky moderované, přidal jsem na zkoušku jednu fotku a ještě tam není. Prozatím se mi to zdá lehké, už jen to, že je jisté město hodně napovídá. A fotky z Václaváku nebo Staroměstského se snad ani nedají neuhodnout. Jo pokud tam přibydou městečka, která znají jen místní, bude to jiné, ale tam bývá zase dost jednoduché je proklikat na Panoramě. Myslím, že původní Poznejmisto to nepřekoná. A ještě navíc vidím, že se dá hrát znovu to samé město a fotky se dost opakují, ale ne vždy.

Včera jsem si tam zřídil účet a vyzkoušel. Na základě toho jsem od nich dostal e-mail a z naší komunikace vyplynulo, že o původním Poznej místo vůbec nic nevědí. Takže to opravdu na původní Poznej místo nenavazuje.