Poznejmisto.cz II. (Part 1)

Takhle jsem našel nejšerednější tramvajovou zastávku světa. Ale znovu už se mi do toho nechce…

no to je dobrý, jenže já na to na začátku nemyslela
prostě jsem našla u sebe pěknou fotku a šup s ní na net
nějaká přibyla k hledání a já si vzpomněla, že na podobném místě jsme také byli, jen v jiném kraji a šup s ní na net
no a teď fakt nevím, co jsme tam vše poslala .-)

u mě byl problém se serpentinama v tom, že na fotce se zdály menší, než ve skutečnosti jsou, takže jsem svoje myšlenky ubírala k mnohem menším objektům .-))

Tak to já měl nakonec štěstí, že jsem vygooglil jeden velmi zajímavý článek, popisující vznik a účel serpentin a moc jsem nevěřil, že je to ono. No bylo to ono, jednou bych se tam chtěl podívat.

já jsem serpentýny nakonec našla v autoatlasu… :slight_smile:

Ony mají ty serpentiny i nějaký účel??? :o:D

Já mám taky složku s poslanýma fotkama. Už jen proto, že je zmenšuju, tak jsem si to dala na jiné místo než ostatní fotky a časem jsem zjistila, že je to dobrý nápad, protože bych už nevěděla, co jsem poslala a co ne. :slight_smile:

Ach jo. 5 stránek zelených a teď přijde 367. Účel té stavby možná chápu, ale kde ji hledat? Zatím to našli 4 lidi, možná místní nebo ti co tam byli.

hint na 367 vyměním za 365
367 mám

Za sebe říkám, že jsme tam byl, i nahoře :slight_smile:

Nezapomenutelný zážitek je to :smiley:

Ja sem tam nebyl, ale bylo to na 2 kliknutí ;).
Už se tam chystam asi rok a pul.

Neprovokuj :stuck_out_tongue:

365 už mám, nabídka neplatí, stačilo se správně zeptat.

Já taky:)

Souhlas!

Já ne, ale zaznamenávám do mapy na někdy, že se tam musím stavit. Vypadá to zajímavě.
Díky za docela slušný špek :wink:

367 zatím odolává :frowning:

Hurá, hurá, hurá. Dnes mám ale dobrý den. Konečně nalezeny serpentiny i 167. Tak ještě zkusíme další restíky.

EDIT: Jupí, další restík odhalen. Jsem zpět ve dvacítce :smiley:

To vypadá moc hezky, Nahoru se smí oficiálně? Díky

Cedule s tím, že by se to nesmělo, tam není, tak asi smí.

Ale vzhledem ke konstrukčním zvláštnostem se to trochu dost pohupuje :slight_smile:

Prima :slight_smile: Zvláštní konstrukce je vidět i na fotce :wink: O moc horší než keš na Štvanici to nebude. Teď už jen zjistit, kde to je B) Díky

Ja bych si dovolil oponovat ze to bude nejmin o tridu horsi nez stvanice.. Tam to byla brnkacka, tady bych se asi musel moooc premlouvat.