Takhle jsem našel nejšerednější tramvajovou zastávku světa. Ale znovu už se mi do toho nechce…
Alf Gang napsal/a:
Gresaci napsal/a:
jen opravdu už nevím, co jsem jim poslala a co jsem chtěla poslatJá to vyřešila naštěstí od začátku tak, že fotky, které jsem posílala, jsem si uložila do extra složky.
no to je dobrý, jenže já na to na začátku nemyslela
prostě jsem našla u sebe pěknou fotku a šup s ní na net
nějaká přibyla k hledání a já si vzpomněla, že na podobném místě jsme také byli, jen v jiném kraji a šup s ní na net
no a teď fakt nevím, co jsme tam vše poslala .-)
mpik napsal/a:
FISATA napsal/a:
Hamaci napsal/a:
FISATA napsal/a:
… Zpropadený serpentýny někde na Zlínsku, který našel už i Ruda Hamák (kruci, jak to ten Ruda dělá…mi nedají spát dál - není se čeho chytit…
Radku, ty neznáš fotomapy? Tak takto jsem našel serpentýny
Třeba Beskydy už mám docela prolítaný a zavzpomínal jsem si nostalgicky, jak jsme sem každý rok jezdili z pod našich komínů do školy v přírodě.
Teď by mne jen zajímalo, k čemu to slouží. Jestli někdo ví a pošle mi třeba SZ, tak budu rád.Takhle jsem žádnou fotku dosud nehledal, pokaždý jsem měl nějakej nápad podle čeho hledat. Tady ho nemám… :-/ Ale je jich takových víc…
Myšlenku k čemu jsou serpentýny, mám. Příslušná místa jsem vyhledal, na všech byly takovéto serpentýny. A ani jedna nebyla správná. Tak nevím.
u mě byl problém se serpentinama v tom, že na fotce se zdály menší, než ve skutečnosti jsou, takže jsem svoje myšlenky ubírala k mnohem menším objektům .-))
Tak to já měl nakonec štěstí, že jsem vygooglil jeden velmi zajímavý článek, popisující vznik a účel serpentin a moc jsem nevěřil, že je to ono. No bylo to ono, jednou bych se tam chtěl podívat.
Gresaci napsal/a:
mpik napsal/a:
FISATA napsal/a:
Hamaci napsal/a:
FISATA napsal/a:
… Zpropadený serpentýny někde na Zlínsku, který našel už i Ruda Hamák (kruci, jak to ten Ruda dělá…mi nedají spát dál - není se čeho chytit…
Radku, ty neznáš fotomapy? Tak takto jsem našel serpentýny
Třeba Beskydy už mám docela prolítaný a zavzpomínal jsem si nostalgicky, jak jsme sem každý rok jezdili z pod našich komínů do školy v přírodě.
Teď by mne jen zajímalo, k čemu to slouží. Jestli někdo ví a pošle mi třeba SZ, tak budu rád.Takhle jsem žádnou fotku dosud nehledal, pokaždý jsem měl nějakej nápad podle čeho hledat. Tady ho nemám… :-/ Ale je jich takových víc…
Myšlenku k čemu jsou serpentýny, mám. Příslušná místa jsem vyhledal, na všech byly takovéto serpentýny. A ani jedna nebyla správná. Tak nevím.
u mě byl problém se serpentinama v tom, že na fotce se zdály menší, než ve skutečnosti jsou, takže jsem svoje myšlenky ubírala k mnohem menším objektům .-))
já jsem serpentýny nakonec našla v autoatlasu… ![]()
Libor.29 napsal/a:
Tak to já měl nakonec štěstí, že jsem vygooglil jeden velmi zajímavý článek, popisující vznik a účel serpentin a moc jsem nevěřil, že je to ono. No bylo to ono, jednou bych se tam chtěl podívat.
Ony mají ty serpentiny i nějaký účel???
D
Já mám taky složku s poslanýma fotkama. Už jen proto, že je zmenšuju, tak jsem si to dala na jiné místo než ostatní fotky a časem jsem zjistila, že je to dobrý nápad, protože bych už nevěděla, co jsem poslala a co ne. ![]()
Ach jo. 5 stránek zelených a teď přijde 367. Účel té stavby možná chápu, ale kde ji hledat? Zatím to našli 4 lidi, možná místní nebo ti co tam byli.
hint na 367 vyměním za 365
367 mám
mpik napsal/a:
Ach jo. 5 stránek zelených a teď přijde 367. Účel té stavby možná chápu, ale kde ji hledat? Zatím to našli 4 lidi, možná místní nebo ti co tam byli.
Za sebe říkám, že jsme tam byl, i nahoře ![]()
Nezapomenutelný zážitek je to ![]()
mpik napsal/a:
Ja sem tam nebyl, ale bylo to na 2 kliknutí ;).
Už se tam chystam asi rok a pul.
Ladvanice napsal/a:
Ja sem tam nebyl, ale bylo to na 2 kliknutí ;).
Neprovokuj ![]()
365 už mám, nabídka neplatí, stačilo se správně zeptat.
kolombo napsal/a:
Za sebe říkám, že jsme tam byl, i nahoře
Já taky:)
kolombo napsal/a:
Nezapomenutelný zážitek je to
Souhlas!
Milancer napsal/a:
kolombo napsal/a:
Za sebe říkám, že jsme tam byl, i nahořeJá taky:)
kolombo napsal/a:
Nezapomenutelný zážitek je toSouhlas!
Já ne, ale zaznamenávám do mapy na někdy, že se tam musím stavit. Vypadá to zajímavě.
Díky za docela slušný špek ![]()
367 zatím odolává ![]()
Hurá, hurá, hurá. Dnes mám ale dobrý den. Konečně nalezeny serpentiny i 167. Tak ještě zkusíme další restíky.
EDIT: Jupí, další restík odhalen. Jsem zpět ve dvacítce ![]()
kolombo napsal/a:
mpik napsal/a:
Ach jo. 5 stránek zelených a teď přijde 367. Účel té stavby možná chápu, ale kde ji hledat? Zatím to našli 4 lidi, možná místní nebo ti co tam byli.Za sebe říkám, že jsme tam byl, i nahoře
To vypadá moc hezky, Nahoru se smí oficiálně? Díky
micska napsal/a:
kolombo napsal/a:
mpik napsal/a:
Ach jo. 5 stránek zelených a teď přijde 367. Účel té stavby možná chápu, ale kde ji hledat? Zatím to našli 4 lidi, možná místní nebo ti co tam byli.Za sebe říkám, že jsme tam byl, i nahoře
Cedule s tím, že by se to nesmělo, tam není, tak asi smí.
Ale vzhledem ke konstrukčním zvláštnostem se to trochu dost pohupuje ![]()
kolombo napsal/a:
micska napsal/a:
kolombo napsal/a:
mpik napsal/a:
Cedule s tím, že by se to nesmělo, tam není, tak asi smí.
Ale vzhledem ke konstrukčním zvláštnostem se to trochu dost pohupuje
Prima
Zvláštní konstrukce je vidět i na fotce
O moc horší než keš na Štvanici to nebude. Teď už jen zjistit, kde to je B) Díky
micska napsal/a:
O moc horší než keš na Štvanici to nebude.
Ja bych si dovolil oponovat ze to bude nejmin o tridu horsi nez stvanice.. Tam to byla brnkacka, tady bych se asi musel moooc premlouvat.