Nahoru to šlo, tam taky, dolu taky, ale měl jsem téměř bezvětří. Za větru to je asi velkej zážitek. A hlavně dřevo už není nejmladší ![]()
Schody začínají už dole, ale zase k Tobě daleko déle pojede sanitka, pokud vůbec přežiješ pád ![]()
kolombo napsal/a:
Schody začínají už dole, ale zase k Tobě daleko déle pojede sanitka, pokud vůbec přežiješ pád
Fajn, na Štvanici je to od nejbližší výjezdovky záchranné služby půl kilometru, takže při BF hledání věže můžu vyloučit všechny kopce ležící v oblastech s dojezdovou dobou jedné minuty. Jdu na to …
Edit: Tak s hintem nalezeno. Teď už můžu kletby soustředit jen na tu kouzelnou scenérii číslo 368:)
a máme, co jsme chtěli ![]()
u mě už třetí zásek :o
Gresaci napsal/a:
a máme, co jsme chtěli
u mě už třetí zásek :o
what?? no kdybych ty zaseky mel pocitat ja..
to bych musel bejt stonozka aby mne stacily prsty na nohach.
Bobr_ napsal/a:
Nahoru to šlo, tam taky, dolu taky, ale měl jsem téměř bezvětří. Za větru to je asi velkej zážitek. A hlavně dřevo už není nejmladší
ono je to jeste ke vsemu dreveny?? no ale na druhou stranu kdyz jsem jednou vylez do horni kabiny jerabu a zvedl jsem na plny vylozi paletu cihel tak to taky byla prdel a ani nemuselo foukat.
Konečně po dlouhé době jsem trefil přesně publikaci obrázku a hned jsem věděl… FTF
A ještě navíc budu chvílu na prvním místě sám ![]()
Dnes to byla dávačka… přestávám hledět do monitoru a jdu si zaplavat.
Safra 372 ma dokonaleho dvojnika, kdo to ma tusit.
Mlog mi právě ukradl FTF před nosem, to se řeknéééééé, búúúúúúú … ![]()
dá se najít obrázek 367 na googlu nebo to musí člověk znát?
Solim napsal/a:
Safra 372 ma dokonaleho dvojnika, kdo to ma tusit.
Taky jsem se chvíli rozčiloval, že tam jsou blbý souřadnice. ![]()
Gresaci napsal/a:
no tak jsem si to zkusil a když neznám kouzelné slůvko, tak to nemůžu najít. Ale já nemohl najít ani jednoduchý věci.
Gresaci napsal/a:
No, abych ti pravdu řekl, tak nevím, jak to googlit.
Určitě funguje kačerský způsob.
Uááááá, půlka Zlína má cihlovou fasádu, ale žádná zatím nalezená budova není stejná s hledanou. (A to navíc nevím, jestli je hledaný objekt vůbec ve Zlíně.)
372 asi snadno nenajdu ![]()
Hergot, 368 od vidění neznám a od dopoledne jej marně hledám.
Teď se nade mnou konečně síť sítí smilovala a hodila mi další obrázek téhož místa. Jenže u něj není napsáno, kde to je :@
Keltská božstva si se mnou pohrávají ![]()
PaWcz napsal/a:
Hergot, 368 od vidění neznám a od dopoledne jej marně hledám.
Teď se nade mnou konečně síť sítí smilovala a hodila mi další obrázek téhož místa. Jenže u něj není napsáno, kde to je :@
Keltská božstva si se mnou pohrávají
ale je napsáno co to je, alespoň já to u toho podobnýho obrázku měl napsaný
Konečně pokořeny dnešní a včerejší resty. 367 dána "kačerským brutalem", a konečně po přeletu snad nad celou Prahou správné kliknutí na 370. Takže až odjede vozejk, který po mnoha marných pokusech ignoruju, pryč, může se podařit zelená celá první strana.
Jupí.
to PaWcz: děkui za inspiraci pro 368 - googl mi ho vyplivl na první stránce ![]()
Před půlnocí příjdu z Tišnovského geopivka a po pěti 11 Dalešicích mě čekaj ještě nějaké resty tu.![]()
Věž #0367 stále nedávám:( , ale #372 a 373 ještě musím dnes dáti. Naštěstí mám pilnou ženušku a dceru, které mi ty dvě fotečky našly, když já jsem se veselil. Jenže ouha. Ta prvá byla kliknutá na první dobrou, ale ta druhá i když jsem jí měl doslova jako pták před očima se mi vysmívala, že je to Špatně. Přikládal jsem ten nezdar řekněme své mírné indispozici:), ale pak jsem přišel na to, že koukám blbě, stejně tak, jak už to tu píší jiní. No druhý klik byl již zelený. Tak a teď už můžu nakutě.
Kurňa ti zlíňáci jsou „zcestovalí”
tři na první místě a to ještě zaspali Daduňáci, kterým chybí dvě fotky.