Pokud máte někdo některý z nepaušálních datových O2 tarifů, pak jakékoliv stažení dat s HandyGC (i jen pár KB) bude stát 20 korun.
Celkem se to může dost prodražit…
Tak to je moc pěkný krok, hlavně pro geocaching, na stažení nejbliších keší v okolí:D
Existuje nějaký soft jako je NoData na winmobile pro telefony s java, symbianem? Asi se mi to bude od srpna hodit. Díky
Precti si ten clanek poradne - tohle uctovani se bude zavadet jen u nekterych pausalu, pokud ted pouzivas jiny, tak Ti pravdepodobne zustane stejny zpusob uctovani. Pokud se v tom nevyznas, zavolej si na infolinku. Pokud si nadale nebudes jisty, mas dve moznosti:
Internet v mobilu (bylo tu zmineno) - pausal za nejakych 150 mesicne
Zrusit nastaveni AP v telefonu - ten se Ti pak nikam nepripoji a mas klid.
Mám go od O2 a internet mi jede zadarmo viz akce 3 měsíce zdarma akorát co mě štve že se nemůžu zalogovat na gc.com hodí mi to pokaždé hlášku příliš velký soubor na zavedení:@
Míro, už to že máš mobil podporuješ "Zlatý důl" těchto společností. S tím nic neuděláš. Můj syn, když začal dělat geocaching, tak se mě ptal, jestli to nevymyslela nějaká olejářská firma. Prý se mu u auta výrazně zvedla spotřeba paliva za předešlý měsíc. nevěš hlavu, dokud je co utrácet, není důvod k panice
Já se picnu. Zprávy o změně tarifů se může člověk přečíst úplně všude, nikdo je na žádném serveru zatím nedementoval, a hlavně, tu informaci má přímo O2 na svém webu.
Ale protože někdo snědl všechnu moudrost světa, tak se máme posadit na prdel a hlavně ignorovat tiskovou zprávu O2, protože každá z těch 300 slečen na zákaznické podpoře ví dozajista všechno mnohem líp a přesněji.
Tak jo, taky přidám něco k dobru: T-Mobile bude mít od srpna datové přenosy každý den od 8:00 do 20:30 zdarma. Jestli mi nevěříte, děláte chybu. Mám to z první ruky, fakt, kamarád kamarádky je švagr jednoho z šéfů T-mobilu!