Mohlo by to být dobrý. Jak to vypadá, je to řešení co jsem hledal. Mohl by mně někdo poslat pozvánku na SZ. Váša
osobně využívám na notifikace bartik a musím říct, že s jsem spokojenej:)
Ale jak na to koukám, taky to vypadá slibně;)
je to tak…muzes si nastavit co chces. ja tam mam informace ktery potrebuju. Stejne dycky lezu na net, takze se vzrusuju vzdycky az kdyz je to tak daleko jak by se mi libilo
No právě proto bych chtěl tu pozvánku. Váša
Tak jak to tu pročítám, vypadá to, že se tu pomalu začíná rozbíhat 2. vlna pozvánkovýho šílenství…
První vlna
Konečně jsem našel pozvánku. Na odkazu z minulého příspěvku nějaká dobrá dušen zveřejnila několik kódů. Nedoufal jsem, že ještě bude nějaký platný, ale hned třetí byl. Váša
Aha, takže další Bartík. Nu dobrá, aspoň konečně vím, o čem to je a už do toho nebudu rejpat ![]()
Tohle je něco úplně jiného, pouze zpracovává maily které si tam sám pošleš, nemá žádnou vlastní databázi
Podařilo se mi zaregistrovat :). Ještě sice nevím, co všechno "to" dokáže, ale určitě na to brzy přijdu.
Přidávám aktuální zcela čerstvé pozvánky ;).
… nepřidávám … mažu … viz níže
besinka napsal/a:
Podařilo se mi zaregistrovat :). Ještě sice nevím, co všechno "to" dokáže, ale určitě na to brzy přijdu.
Přidávám aktuální zcela čerstvé pozvánky ;).
Tuším, že autor tady už jednou psal, že by nerad veřejné vystavování pozvánek.
tak to jsem nezaregistrovala…omlouvám se a mažu … :o
besinka napsal/a:
tak to jsem nezaregistrovala…omlouvám se a mažu … :o
Bezva ![]()
Najde se nejaky dobrak nebo dobracka s volnou pozvaneckou? Dekuji ![]()
Také bych to rád vyzkoušel, neposlal by mi někdo prosím pozvánku? Díky
Prosím byla ještě jedna pozvánka k poslání. Děkuji moc
To Hef a Sinpa: mate pozvanku v soukrome zprave ![]()
Ahojte, prosim vas je toto pouzitelne aj pre slovenskeho geokesera so slovenskym mobilnym cislom ? Resp. posiela to len na SMS GW alebo to dokaze upravenu spravu preposlat dalej na iny email ? (email mojho mobilu) Ak by to bolo ok, potom by som ak bude mozne smutne koukam a o pozvanku prosim. Dik moooc
BrAtKo napsal/a:
Ahojte, prosim vas je toto pouzitelne aj pre slovenskeho geokesera so slovenskym mobilnym cislom ? Resp. posiela to len na SMS GW alebo to dokaze upravenu spravu preposlat dalej na iny email ? (email mojho mobilu) Ak by to bolo ok, potom by som ak bude mozne smutne koukam a o pozvanku prosim. Dik moooc
Pokud jsi PM a je tvůj mobilní operátor schopen přijmout email a přeposlat ti ho pomocí SMS na mobil, tak můžeš být třeba z Ghany ![]()
Ano som PM a mam od operatora emal na mobil, cize mi ho preposle ako SMS, to aj pouzivam teraz, ale dojde len ten zaciatok info o keske, ale to uz si otvorim gmail v iphone a mrknem cely listing. Diks. Uz by som to aj rad skusil, tak pockam ci sa niekto nezlutuje a neposle slovakovi pozvanku ![]()
Nuz musim povedat, ze mi to moc teda nejde, pretoze z nejakeho dovodu mi tato sluzbu nechce poslat maila na email mojho mobilu. Na gmail to pride, ale na adresu mojho phone na sms nic. A neviem nikde najst kontakt na admina aby som mu napisal…ci to tam nie je bloknute na tu email domenu ci co. Nemate kontakt na admina ?