Hm.
Nemám pozvánku, takže mohu jen hádat. Dovede přidat k notifikační smsce i souřadnice keše?
Pokud ano, pak zřejmě automaticky stahuje listingy keší, čímž porušuje pravidla.
Pokud ne, pak jaká je jeho přidaná hodnota? Pro odlov si stejně musím si stáhnout listing, na což potřebuji prohlížeč, a s prohlížečem si mohu přečíst celý mail i bez smskové úpravy.
Tuhle službu využívám a bohužel už další pozvánku nemám, už jsem je rozdal…
Listingy to nestahuje. Funguje to tak, že si svoji notifikaci, kterou jsem dostal jako PM odešlu na tento email, kde se přesype dle mého požadavku (docela dobré možnosti formátování) a odešla na sms bránu. Dostanu tak na sms již info, které je použitelné. Proti pravidlům to tedy není, přeposílám si jen na robota přežvýkat svoje notifikace.
Je to ale dobrý i pro BM, jelikož tam jdou nastavit notifikace na GC/TB takže hned vím, co se s mojim GC/TB děje. Chtělo by to ještě nějaká drobná vylepšení, ale jinak fajn služba.
No a o to mi jde - souřadnice v tom výpise nejsou. Takže pokud chci tu kešku odlovit, tak si stejně musím podívat na listing na gc.com. Nehledě na to, že pro ftfku (ruku na srdce - kvůli čemu jinému potřebujeme smskovou notifikaci? :)) se mi kvůli rychlému odlovu hodí i hint.
No ono se to právě nechá nastavit co chceš aby ti chodilo. Takže můžeš třeba vypustit GC kod cache nebo její název a místo toho si nechat posílat souřadnice…
no nevím, ale nejsem PM, ale mám nastavený email od bartika, kde mám nastavený hint i souřadnice a přes notifikaci na email mi to chodí bez problémů včetně souřadnic, hintu, názvu apod…