prázdninový lov Pražská pětka, radši 105,

Rádi bychom odlovili pár kousků z pražských uliček. Je jich dost a největší kačeři nás předběhli. My co Prahu nemáme proběhlou jako kačeři bychom to rádi napravili. Co si takhle v sobotu přivstat a zkusit pár keší společně, říkám pár, myslím co nejvíc, co tomu lovu věnovat den, celej den, 24 hodin, připravit se a vyrazit, budou prázdniny, léto, teplo, dlouhý dny, všechny atributy úspěšnýho lovu, takže hledám parťáka do týmu, bude to v červenci, takže žádnej spěch, ale příprava musí bejt, to chvilku trvá.
Podotýkám jen že toto vlákno je náhrada za uzamčenou sekci Bagrovací akce, aby se případně neuzavřela dalším vážným zájemcům

ja se klido pridam, nejake prazske mam, v Pze jich je porad hafo:)

je ještě sice dost času, ale blíží se to, zkus se rozhlídnout po západním břehu a mrkni na mysterky, základ týmu je a zatím dveře otevřený…

Po rozhovorech na dvou Eventech to dostává jasnější obraz. Ještě je nějaké to místečko volné. Půjde do toho někdo další s námi?

dokonce jsem neudržel datum konání, kdyby někdo tušil…

Kdyby se nekdo chtel pridat k nam, tak idealne asi mrknout sem http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=17&thread_id=10739&pid=135476 a napsat tintine nebo mne, a domluvit si s nama dalsi postup :slight_smile: Spoustu mysterek uz mame vyresenejch, ale take spousta dalsich jeste ceka na vyreseni… Tak se nezapomente zapojit vcas :slight_smile:

z jinýho fóra jsem tedy chytil termín, je už tedy vytyčená lokalita, či se pořád tvoří? Kolik lovců, kolik volnejch míst? Dejte, pls, vědět.

…si tady melu sám, nic, termín tedy jasnej a plán dvě až tři auta, kdyby se to objevil nějakej, last minute zájem, lze to pojmout, jako malou soutěž více týmů z protilehlých koutů a tým A, tedy já…
Takže 11.7. v 00:00, první keš, ale tenhle tejden je pro přípravu opravdu finálovej.
Lovu zdar