Přechod na nový Dashboard

Po devíti letech úprav nového dashboardu se GC rozhodl ukončit old verzi k 24.2.2026. Podle diskuzí je dost keškařů proti a jedou postaru. V poslední aktualizaci zmizela nad zobrazit profil ikonka GC little helper II, ale F4 to jistí. Jak jste na tom vy, bude se vám stýskat a co vám bude ze staré verze chybět?

Já jsem rozhodně proti zrušení staré verze.

Novou vůbec nepoužívám a neznám ani v okolí nikoho kdo by jí používal. Navíc nová je nepřehledná a neobsahuje věci, které by mi k něčemu byli. Naopak pár věcí ze staré neobsahuje.

Napsal jsem také své vyjádření na oficiální GC fórum k tomuto tématu. Nejsem zdaleka sám komu toto hodně vadí.

2 Líbí se

Z toho taky nemám vůbec žádnou radost. Když přišli s novým dashbordem, tak jsem na něj kouknul a rychle se vrátil zpět. A jak se říká, když něco funguje, nevrtej se do toho, jenom to zmršíš…

2 Líbí se

Používám pouze nový dashbord, asi nevyužívám to co píšete, že je ve starém.

Pokud má někdo založený účet po roce 2019 tak se mu staré zobrazení neukázalo nikdy. Prý to tak je schválně. Každopádně nepředpokládám, že jde o tvůj případ, takže by jsi tam měl mít přepínací panel.

O přepínání vím. Ale nevím proč bych měl využívat ten starý?
Vše co potřebuji najdu v novém.

Taky to na mě vybaflo, že starý dashboard končí :anxious_face_with_sweat: … bude mi po něm smutno.
Ne, jinak… neskutečně mě to se.e!
Jsem holt geodinosarus :wink:

2 Líbí se

Když něco jednoduše funguje, tak to musí zlikvidovat….. Když jsem se přihlašoval pod jiným nickem, nebyl jsem schopen tam jednoduše najít a hledat jako ve starém. Škoda…

Nemáš možnost porovnat, znáš jenom ten nový. My dinosauři víme, o čem to je…

Nevím, zda to byla reakce na mě. Pamatuju i starý. Ale od začátku využívám nový

Tak jsem na to kouknul, vypadá to jinak, ale snad nic hrozného. Ale docela mě zajímá, jestli nechtějí zrušit taky staré hledání. Jiné nepoužívám. Mimo jiné proto, že nové neukáže archivované kešky. Což je třeba u tradičních opakovaných eventů dost chyba.

Diskuze proběhla, ale nedošlo na konkrétní případy co v nové verzi chybí. Člověk si zvykne na všechno a já po 8letech postaru jsem už 8let na novém dashboardu a pro ty co budou přecházet a chtějí modifikovat svoji stránku GC, tak mohou použít výborný skript GC Little Helper II, který ve verzi 0.17.14 má nabídku uspořádání jako starý panel.

1 Líbí se

Nějak mi nejde najít nic o starém dashboardu. Vím, že končí, ale, nějaký archív snad ještě je, ne?

Jelikož si služebně mladý keškař (8/2024), tak tě stará verze minula, protože od roku 2019 je už nabízen po registraci na GC jenom nový dashboard. Žádný archiv neexistuje, stará verze měla jen jiné uspořádání stránky a odkazů.

1 Líbí se

Přesně jak píše kolega hkstaripraha. Účty po roce 2019 mají nuceně nastaveno zobrazení již pouze nový dashboard.

Tak to je tedy škoda. Mohlo to být dobrým odkazem na změnu… Každopádně děkuji.

no nevím, co na tom vykoukáš

Začínám si na nový dashboard zvykat a přijde mi, že má něco do sebe…