Eh, koukám jako blázen... Tak nějak jsem nezaznamenal akci na podporu geocaching.cz...
Pak jsem si líp podíval a všiml si, že podpora spočívala v zakoupení geokalendáře. O geokalendáři jsem samozřejmě věděl, ale jelikož papírové kalendáře vůbec nepoužívám, tak jsem se tím prakticky nezabýval... škoda.
Dá se ještě kalendář objednat? Ne kvůli kalendáři, ale spíš teda kvůli podpoře gc.cz...
Zkuste zkontaktovat co nejrychleji Pitra, nějaký snad ještě jsou (asi 5 kusů) a jsou určeny zítra k prodeji na GeoPivě. Když mi dáte mejlem zprávu, (že je máte zamluvené, dodané, zaplacené...) dopíšu ještě Vaše jméno (NICK) na šek, který se bude předávat na GeoPivě - ale asi nejpozději do zítřejšího poledne - abych to stihnul předělat, poslat Pitrovi a on vytisknout na barevnou A3!
Aha, taky jsem to nesledovala, protože kalendář nepotřebuji… [:'(]! Co třeba nějakou další takovou akci, třeba trička, ty se vždycky hodí, do těch bych šla…
[quote]
jessie.r: Aha, taky jsem to nesledovala, protože kalendář nepotřebuji...
[/quote]
No, já taky ne, ale mít geo-kalendář pro parádu bylo velké lákadlo
A musím říct, že v práci, kde ho mám na stole, budí docela velkou pozornost a spousta kolegů začíná zjišťovat, že vlastně ten geocaching, provozovaný za účelem turistiky, má asi něco do sebe (díky pěkným fotkám) a není to jen dětinská hra v lovení krabiček :-)
[quote]
jessie.r: Aha, taky jsem to nesledovala, protože kalendář nepotřebuji... [:'(]! Co třeba nějakou další takovou akci, třeba trička, ty se vždycky hodí, do těch bych šla...
[/quote]
Hmm, tak jsem na tom stejně, přimlouvám se za ty trička, pokud budou, beru jich více :-)
I kdyz kalendar mam a taky se s ni naparuju v praci, myslim, ze akce “Tricka”. By nebyla vubec k zahozeni. Ta co jsem si objednaval pred nejakym casem preci jen pozanmenal zub casu pri vypravach za pohodovymi keskami. Takze pokud to nekdo umi (a podnikatelsky a sponzorsky uchopi) - a budou-li tam zase emblemy s nasimi peknymi jesterkami jdu jednoznacne do toho !!![:D]
Ani já jsem netušil, že koupě geokalendáře slouží i k podpoře GC.cz Pokud něco podobného bude v budoucnu, možná by stálo zato výrazněji upozornit na tento záměr, určitě by se přihlásilo mnohem víc lidí.
myslim ze původně podpora nebyla v plánu- teprve po výběru peněz byla vyjednána jeste lepsi cena a ten přebytek, ktery uz každý poslal, se vsichni rozhodli věnovat na gc.cz
Ale byla. Asi petina penez pochazi z prispevku rad geokacerstva zakoupivsich geokalendar, zbyvajici 4/5 jdou na vrub sponzorum, za cez jim patri obrovsky dik!
no pitre tady byl dotaz na podporu lidi zakoupenim produktu, ne sponzoru. jak jste planovali sponzory samozrejme nevim - ale o prispevku lidi, kteri si koupili kalendar, zacala byt rec az ve chvili, kdy jsi informoval o preplatku cca 25 kacek na osobu, a vznasel dotaz, jestli se to muze prihodit k podpore serveru od sponzoru - a to uz bylo objednano, uzavreno, zaplaceno.