Prémiové členství GC

Ahoj, už asi týden při pokusu koupit PM členství jako dárek (gift) dostávám hlášku:

Our Gift membership system is getting a refresh and is currently unavailable.

You can purchase a Geocaching Premium gift card if you are within the United States or Canada, or through select International Retailers.

Potřebuji to koupit pro kamaráda, kterému dnes končí. Zkoušel jsem i přes jeho účet zadat svoji kartu na prodloužení a to zase dostávám hlášku:

Pro tento nákup jsme nedokázali autorizovat zvolený způsob platby. Platba může selhat z mnoha důvodů. Ujistěte se, že vaše údaje jsou zadány správně, případně vyzkoušejte jiný způsob platby.

Tak nevím podařilo se někomu v poslední době koupit gift PM nebo prodloužit členství?

Díky

Mám stejný problém a nikde se nemůžu nic dozvědět...

Cca před měsícem se mi automaticky obnovilo PM jako každý rok.

Moje členství se se stejnou kartou také obnovilo bez problémů. Zjevně to nepobralo zadání karty…

Dobry den, mam stejny problem, uz cca 2-3 tydny...

Our Gift membership system is getting a refresh and is currently unavailable.

You can purchase a Geocaching Premium gift card if you are within the United States or Canada, or through select International Retailers.

Kdyz by si dotacny zakoupil sam (ne jako gift membershift), tak tam je zase automaticky zaskrnuta volba auto renewal bez moznosti odskrtnout.

Za jakoukoliv radu budu vdecny,

Diky Aucoin

Nejsem si jistý, ale myslím, že to takhle bylo vždy.

Po zakoupení premium, je třeba v profilu, pokud už nechceš pokračovat, to pokračování zastavit.

12184

Capture.PNG

Tak potvrzuji vyse uvedene od Beetovy:

po zakoupeni premium membershipu jsem na uvedenm summary okne klikl na button Stop recurring order.

Diky

J.

to má ale nepříjemný důsledek - zobrazí se varování že další prodloužení může být za vyšší cenu