Pro nás barbary "PM nepolíbené" - to je nějaká trvalá akce? Kdes se to dá prosím najít? Na gc.com jsem to nějak nenašel. Díky
Taky jsem teď obnovoval PM, datum prodloužení mi dali o 3 týdny zpátky, přes http://support.groundspeak.com/index.php?pg=request jsem jim napsal, že mám po obnovení špatně nastaveno datum, přišlo mi potvrzení o přijetí požadavku a druhý den mail, že to mám opraveno.
cufik_team:
http://www.geocaching.com/garmin/freetrial.aspx
Jen tak pro zajimavost ma anabaze pokracovani. I pres chybne kraceni obnovy PM na dalsi rok mam aktualne temer jeste na rok zaplaceno. Presto mi prisel automaticky mail, ze mi za 7 dnu vyprsi PM a kdyz nezaplatim, ze o to prijdu… To uz je na me trochu silne kafe. :@
Ahoj, dnes jsem si potřetí spustil free PM od Garmina. Předtím do fungovalo, ale teď se mi napsalo, že mé PM platí do 01/01/0001. Zatím ještě nepřišel potvrzovací email, ale chtěl bych se zeptat, kde je mám kontaktovat, a co jim napsat. VasaM
Tak vypadá to, že konečně přišli na to, jak napravit chybná data expirace.
Toto poslali po mé urgenci včera:
[i]Hello robici,
Our developers have found a solution to this problem. They are now working on correcting the expiration dates of each account. Since this was only an issue with how the dates were shown on your account and not an issue with your expiration date in our payment system you will not actually lose any time on your account. Our developers should be able to fix this at some point today or tomorrow.
Please let me know if you have any questions.
Regards,
Jessica[/i]
EDIT - datum už mám správně ![]()
Potvrzuji ze to datum expirace opravili. Sice mi neodpovedeli, ale po spustení GC na stránce profilu uz mam správné datum 23. 5. 2012 a nikoliv o jeden mesíc méne jak jsem to mel po zaplacení.
Před chvílí přišel mail:
[i]Thank you for your continued patience. We sincerely apologize for this issue of your accounts expiration date not being properly reflected. Our Web developers have found the cause of the error, and have now corrected affected accounts.
Thank you for your patience while we resolved this issue. If this reply did not address your concern, or you still have any further questions, please let me know.[/i]
Datum expirace je teď správně, takže spokojenost.
Tak konečně se ozvali i mě, prý už mají problém spravený tak že by už se to nemělo nikomu stát. Opravu prémiového měsíce zdarma si však nechávali na konec tzn. napřed řešili obnovovatele ročního členství a proto jsem na opravu čekal tak dlouho…
Tak hurá…
Taky jsem byl mezi postiženými. Zaplatil jsem začátkem května s tím, že expiraci jsem měl do konce května. Nechával jsem to plavat doufaje, že to spraví. Ale před pár dny mi přišel e-mail, že mi za týden vyprší expirace. Tak jsem dal do kupy svoji lámavou angličtinu a vysvětlil jsem jim jejich omyl. Za dva dny mi poslali vyjádření, že na problému pracují a nastavili mi správný datum expirace. Tak už jsem v klidu, ale stejně nechápu, jak se jim něco takového může stát.
Tak já mám trochu jiný problém. Loni v září si Groundspeak vysosnul z mé karty (povolil jsem jim inkaso) dvakrát po sobě poplatek za Premium member. S odstupem pár hodin. Taky mi správně přišlo oznámení, že nejdřív mám členství do 2011 a po druhé platbě do 2012. Řekl jsem si, že to nevadí a nechal to tak. Před pár dny se opět pokusili si vzít roční poplatek, ale protože mám jinou kartu, nepovedlo se jim to. Napsal jsem jim, jak se věci mají, že PM mám až do 2012. Odpověděli, že to jen chyba v jejich systému, že to ukazuje špatné datum expirace PM a to datum opraví na -1 rok. Datum zatím neopravili, ale poslali mi mail, že moje PM je zrušeno. Tak jsem jim poslal opis obou plateb a doufám, že se vzpamatují.
Dnes mi prisel mail, ze muj PM ucet vyprsi za 7 dni, pritom mam Renewal Date: 12/16/2011 Je videt, ze vsechno jeste opraveny nemaji :@
Tak dnes mi odepsali: I have corrected your expiration date. Please let me know if you have any questions.
Nic víc, nic míň. Vůbec nic se nezměnilo. Ani expiration date v PM. Třeba něco ve smyslu sorry, jsme paka, máme v tom bordel. Takže na jednu stranu mail o zrušení PM, na druhou stranu PM v profilu stále trvá. Asi si z nás dělají srandu :@
Tak já jsem další, kdo na to dojel… dneska jsem si koupil svoje první PM a koukám - Expire Date: Saturday, October 08, 2011.
Takže jsem vysolil 30 USD ca cca 1 měsíc PM … ach jo!
Psal jsem jim mail, žádná reakce.
Nejsi sám mě přišlo toto Expire Date: Thursday, October 13, 2011 …Platil jsem v pondělí…
:D:D:D čím později zaplatím - tím kratší premium membership asi bude ![]()
Taky mám problém s daty. Dnes mi mělo vypršet PM, tak jsem ho obnovila a koukám, že mám uvedeno: "Renewal Date: 10/25/2012". Tak jsem se podívala na fakturu a tam je místo dnešního data "Start Date: 10/25/2011". Tzn. že dnes mi PM vyprší a začne až toho 25. října?
Už jsem PM obnovovala od r. 2008 několikrát, ale nikdy s tím nebyl nejmenší problém, až teď.