prenos do gps (60CSx) po zmene ikon kesi v MapSource

Ahoj,
mozna se to tady jiz resilo, ale hledal jsem a nenalezl…
Mam nasledujici problem: pomoci jedne ze starsich diskuzi zde jsem si nahral do gps (60CSx) ikony pro jednotlive typy kesi a totez jsem ucinil i v MapSource. Pokud si stahnu GPX eXchange file k jakemukoliv typu cache, zobrazi se mi v MapSource standartne jako truhla s pokladem, tedy tak, jak tam bylo defaultne nastaveno. Mohu sice zmenit tuto ikonu na ikonu odpovidajici typu cache (tedy jednu z tech, ktere jsem tam nahral), ale diky tomu se pak po prenosu do gps cache ulozi nikoli mezi "Poklady", ale mezi "Body" - coz povazuji za mrzute, nebot body nelze oznacit jako nalezene. Pokud ikonu truhly ponecham a provedu prenos, je cache sice mezi "Poklady", ale zase nevim, o jaky typ cache se jedna. Poradi nekdo, kde delam chybu?
Chtel bych proste, aby MapSource sam priradil typ ikony automaticky (pokud to umi), a aby byla po nahrani do gps cache mezi "Poklady"
Diky predem vsem, co to alespon docetli az sem :wink:
schmar

Myslím že budeš mít lepší když použiješ Garmin POI loader. Vstupem musíš mít soubory *.csv (myslím že to vezme i *.gpx) pro každý typ kešek (tradi, multi, atd…) a výstupem budou kešky nahrané v 60CSx. Když budeš mít v adresáři kde budou ty *.csv soubory i obrázky se stejnýmmi nászvy, tak se ti do 60CSx přenesou i ty obrázky a tím docílíš přesně toho co chceš. nevýhodou je že kešky nebudou uloženy jako poklady ani jako body, ale jako POI, výhodou je že jich tam můžeš mít teoreticky neomezeně! Když budeš z nějaké chtít memomoci udělat "poklad" tak si na konkrétní kešku normálně v 60CSx najedeš a uložíš si ji.

To čeho chceš docílit jsem také kdysi zkoušel ale nepovedlo se. Teď používám program MoZiGo kterým si stáhnu všechny kešky v ČR a vyexportuji právě do oněch *.csv souborů. Pomocí Poiloaderu nahraji do Garmina a mám v něm cca 11000 kešek. Paměť na 1000 bodů mám volnou a používám jí na uládání jiných věcí (např. hezká místa pro stan apod.)

Ja pouzivam export z GSAKu do MS a pak odeslu do GPS. Ikonky jsou OK, co je multi je multi co je tradicni je tradicni. Jediny problem je ze nova verze ma problemy s Custom symbol ale to je problem jen v zobrazeni na PC v GPS to je ok.
Pak pouzivam i POI loader kde si dam vsechny kesky. A pokud pojmenujes stejne ikonku jako se jmenuje DB (napr. Traditional.csv a Traditional.bmp) tak budes mit ikonky i zde.

jak uz psal lukas, automaticky to udelas makrem v GSAKu (viz odkaz vlevo makra, tam je to pak i s navodem)
toho dalsiho nedocilis. sedesatka bere pouze jeden druh ikon jako "poklady". nejde tam nastavit, aby vnimala jako "poklady" několik rozdilnych ikon. jedine, co muzes udelat, je v nastaveni zmenit ikonu truhlicky za ikonu třeba tradicionalky. pak pro zmenu gpska bude brat jako "poklady" vsechny tradicky.