Prestante opruzovat s "Protahuji GC"

Lidicky prestante delat takove veci, kdyz to neni nutne. Jen me to otravuje a brzo vam to asi zacnu mazat.
Spravny postup je editovat svuj stary log a pridat tam to GC, to me neotravuje.

prosim tebe, co te na tom otravuje?

Ze o tom chodej emaily ze vsech kesi ktere sleduju, nebo vlastnim. A hlavne uplne zbytecne viz postup.

jestli ti to vadí, tak to klidně mazej, coinu ten záznam zůstane a ta note nikomu chybět nebude

Tak to mi asi nepomuze v uceni spravneho postupu :-(.

Jsou horší věci než write note o protažení GC/TB … on email klient umí taky např. filtry a automatické mazání takových emailů

Tady nikoho nic nenaučíš, můžeš si maximálně vybrečet srdíčko. Sem se chodí akorát prudit a flamovat, ale většina aktivních kačerů sem ani nepáchne :wink:
Jestli chceš vychovávat, piš to těm co to dělají, ono jich zas tolik není a na osobní výzvu máš větší naději že si to uvědomí.

Jo, ale přidat GC při editaci logu funguje až od nějaké aktualizace webu (nevím jaké). Kdysi, cca před rokem, jsem to tak chtěl dělat udělat a nešlo to. Teď jsem náhodou zjistil, že už to funguje. Takže asi spousta lidí o tom neví.

Jo vim o tom, proto jsem se snazil udelat osvetu ;-).

Tak se teda vybrecuju ;;;;;-(.

.
.
.
.
.
.
.

… hned je to lepsi :smiley:

Jen nevím, jestli ti po editaci logu (pokud to nebude brzo po původním napsání), ti nepřijde tento log mailem znovu.

Ze zkusenosti neprijde, ale muzeme to zkusit ;).

Ja uz sem se i spletl a smazal log dotycneho. To jako vychova docela funguje. :wink:

sry, jen protahuju GC já hlava děravá :slight_smile:

Proc to vlastne nekdo dela? Je na to spousta programku, ktery to pocitaj i bez protahovani. A stejne jo to blbej a nepresnej odhad. Ja pouzivam treba www.MyGeocachingProfile.com

Sak protahuj, ale spravnym postupem ;-).

to Nb2y: aby ses vis co…:DB)
tvoje problemy a Rotschildovy penize bych chtel mit.
Az budes mit nejaky osobni "protahovaci" GC, tak poznas, proc to delame
B)

Proc to teda nepisnes at to vim rovnou? Ja takovou blbost nechci ;-).

Opatovi jsem napsal jak to udelat ( Geocaching > Groundspeak - User Profile ) ale i pres to to ignoruje. Asi neumi cist.

Brachu, kolik ze mas zalozenych kesi ve kterych Te tak prudi? :o)))