Relativně často se mi stává, že importovaný čas je 00:00, když u dané keše smažu nález a naimportuju ji znovu, tak už má čas správně. Je to ale otrava, pokaždém importu si pamatovat na to, že je potřeba zkontrolovat časy nálezů a tak se mi stává, že u některých keší na to zapomenu a pak je mám bez času nálezu. Nešlo by to nějak zkontrolovat importní mechanismus, jestli v něm není nějaká chybka? Děje se to náhodně, takže neumím danou situaci zopakovat, aby se kešky naimportovaly s vynulovaným časem.
Mne se neco takoveho jeste nestalo.
Namatkou jsem koukal na par tvych poslednich logu [cache]GCAXXFA[/cache], [cache]GCAYE31[/cache], [cache]GC9YQQ7[/cache], [cache]GC7KH29[/cache] a cas nalezu ani v jednom uvedeny nemas. Neni tedy z ceho jej ziskat. Pokud chces importovat cas nalezu, doporucuje se jej mit hned na zacatku logu ve tvaru HH:MM a az pak vlastni text logu.
Nálezy importu z field notes, kde je čas uveden, jak píšu výše, takže to co mám na webu je irelevantní
Pokud už nález označený je (jakkoliv, třeba i bez času), tak se importem nepřepíše.
Takže vysvětlení je jednoduché, už jsi tam některé nálezy označené měl, třeba z importu PQ. A protože v logu nemáš čas, tak tam není. Když pak posléze naimportuješ FN, tak se ti ten již existující nález nepřepíše a zůstane původní.
To není pravda, v databázi mám ty kešky bez nálezu, když importuji FN