Při tisku z GC.com se nezobrazuje záhlaví

Mám takový problém. Když si dám vytisknout kešky z GC, tak se mi některé vytisknou až od "short description", to znamená, že tam nemám to záhlaví se jménem kešky, obtížností souřadnicema a tak. Zkoušel jsem to na několika tiskárnách a počítačích, ale nic. Nevíte někdo, čím to je?

Nepropadej panice, s tiskem složitějších designů z webových stránek jsou vesměs potíže. Když není zbytí, řeším to zkopírováním celé stránky do Wordu, pak si vytisknu, co potřebuji.

A davas si pred tiskem nejprve "nahled pro tisk"???

Mě stačilo v Náhledu pro tisk roztáhnout tisknutelnou oblast (upravit okraje). Když se to tam šířkově nevejde tak to nevytisklo.

Nevím, ale já využívám na stránkách nabízený export do pdf a pak tisknu tento pdf soubor, vždy všechno zcela bez problémů. Při přímém tisku z prohlížeče jsou problémy díky náročnému designu stránek..

Na tisk pomoci PDF musis byt podle me PM.

Je to zajímavý. Včera to nevylezlo, dneska jo. Ale mám vyzkoušený, že to prostě není 100%. Když nespěchám, tak to rovnou vytisknu přes do PDF (adobe přes CS3) a tam to je taky někdy naprd. Ale zpravidla vyjde líp, když to dám tisknout z normální stránky než z tý pro tisk.

Takže vyzkouším různý metody a uvidíme, co se ujme.

Mě připadá ten PDF výstup takovej chudej.

Patrne pouzivas IE… Ja mel stejny problem - nekdy se zahlavi listingu v nahledu ukazalo, nekdy zase ne. S urcitosti ale muzu rict, ze stejny vystup z FireFoxu je vzdy tak jak ma… :wink:

Jsem na tom úplně stejně. Občas vyleze, občas ne. Potom to jako pitomec dopisuju tužkou :smiley:

Když si s tím chci hodně pohrát, tak volím PrintScreen + malování. :slight_smile: Potom si osekám co není potřeba a šetřím barvou… ale to se dá i ve Wordu :slight_smile:

Ano - Firefox 100% úspěšnost - IE7 (s různýma tiskárnama tak 50-50)

Mohu potvrdit - v IE to není vada, ale vlastnost. Používáme doma Maxthon 2 (nadstavba IE) a tam to funguje naprosto hladce, pokud se tiskne přes náhled (jenom nefungují některé poměry zmenšení). Naopak - když už jsme u té techniky, nám se zase z GC.com nezobrazují keše vůbec, pokud je zapnutý filtr reklam.