Přidání keší do seznamu pravým tlačítkem

Nedalo by se výhledově implementovat fíčurka pro přidání keše do seznamu na pravé tlačítko na keši nebo na výběru keší?

Občas člověk tak nějak prostě prochází keše a něco mu padne na rozum a chtěl by si je uložit do nějakého seznamu…

přidání keše do seznamu ? něco jako Ctrl+G a kod keše (nejlépe CTRL+V) ?

Ja to spise pochopil tak, ze by se nabidl seznam existujicich GGL, a vybranim nejakeho by se tam aktualni GC kod pridal.

Snad jsem to pochopil dobre, cetl jsem to asi trikrat, nez jsem k tomuto dospel. :wink:

Jde mi o to, že mám v GG seznam např. keší Prahy a ten si procházím a ejhle, tahle by měla jít do seznamu Ignore, tahle do sezmamu Best Of, tahle do Jewish atd. atd. Bylo by fajn, kdyby na pravé tlačítko myši bylo to menu rozšířeno o fíčurky pro přidání do existujícího uloženého seznamu nebo vytvoření nového, odebrání z existujícího seznamu…

…a proč teda přez pravé tlačítko nepřidáváš tagy - třeba tag Ignore, nebo tag Bes Of :slight_smile:
…tohle to už GG umí

…to rači to otvírání listingu na gc.com po zmáčknutí prostředního tlačítka :wink:

po zmacknuti prostredniho tlacitka se scrolluje seznamem, coz je nad seznamem standardni funkce.

…to je sice pravda, ale v internetovém prohlížeči po stisknutí prostředního tlačítka nad odkazem se otevře nové okno prohlížeče s odkazem - stačí kdyby se tak dalo klikat třeba jen na GCkod

EDIT: …když nad tím teď přemýšlím, nešlo by ten GCkod udělat rovnou aktivní - po kliknutí by se rovnou otevřel odkaz na internetu

Jenze v prohlizeci mas stranku, na ktere je obcas nejaky odkaz. Zatimco v geogetem bys byl permanentne nad nejakym odkazem, takze bys nemel zadnou moznost posouvat seznam mysi.

Takze leda nad tim konkretnim sloupeckem, coz je zase pro zmenu o dost vice prace.

Ono by případně staečilo i kdyby GG uměl označit bod… něco jako default tab Mark s default hodnotou Ano. Tedy na jedno kliknutí či Fx klávesu přidat a nastavit tag na default hodnotu. Takto na několik kliknutí je to fakt opruz… Šlo by prosím něco takového?