Oznamujeme, ze Saman vcera dosahl dalsi kulate mety. Moc a moc gratulujeme a prejeme hodne dalsich uspechu.
nie vcera ale dnes poslednu planovanu som uz za svetla nestihol a baterie boli low, tak som tam skocil cestou do prace ![]()
V tom musí být nějaká šamanská mágia ![]()
Gratuluji!
Gratuluju, at ti to cachuje dal tak dobre jak doted!
Zda se, ze po 700. cache jsou uz geocacheri zvecnovani do kamene:)
a stavaji se soucasti multicache.
Gratuluji k dalsi mete k tisicovce, at ti to slape dal.
Také posílám velkéééé blahopřání, je to super.
Samane gratuluji !! Jsi velky mag a dobra duse naseho geocachingu !! Drzim si palce abys nam hodne dlouho vydrzel a nakonec te nepohltily jine starosti a nebo business.
Kdybych Tě neznal, čekal bych, vzhledem k nepředstavitelnému počtu Tvých loveckých trofejí, že jseš kmet s vousy až na zem. Jestli nemáš nějaké techtle s Dorianem Grayem bude to nejspíš v kouzlu geocachingu. Nezbývá než smeknout a poděkovat za za to, že i Tvojí zásluhou patříme v Evropě ke špičce.
Velka gratulace Samanovi a hodne zazitku do budoucna pri cestach za sipkou.
Jo a taky schovivavou zenu. Kdyz je ted soucasti tymu, tak by Te mela vice podporovat v geoaktivitach ![]()
Samane, i ja ti blahopreju a preju Ti, at ti to slape tak dobre i nadale a k tomu vzdy co nejskvelejsi satelitni konstelaci na hlavou !!!
I já se přidávám a gratuluju. Přesto, žes mě včera ujišťoval, že to dnes ještě nebude kulaté, jsem to čekal a od rána hlídal web, kdy se konečně už zaloguješ. Pak jsem nějak neměl čas a najednou koukám: takových gratulantu. Tedy přidávám se se k zástupu a ještě jednou upřímě Ti přeju další kešky. vojrou
Blahozelam a prajem vela dalsich prijemnych zazitkov, sprostredkovanych geocachingom! ![]()
Taky se pridavam k dlouhemu zastupu gratulantu a zaroven dekuji za vsechny tve kese, starosti o coiny a vubec vse, co pro geocaching.cz i geocaching.com delas
!!!
Celý náš tým blahopřeje celému vašemu teamu k dosažení této závratné cifry.
I my, z jihu čech, gratulujeme. Tram ta dam dáááá ![]()
Také Ferda se připojuje s velkou gratulací a s poděkováním za vše, co Šaman pro nás a geocaching udělal.
I já se připojuji do kolony gratulantů. Nalezenejch 700 pixel je úžesný, ale těch co vyšly z tvých rukou si považuji mnohem více, protože patří určitě k těm nejlepším, které jsem našel. Tímto ještě jednou gratuluji, ale hlavně děkuji.
Také se připojujeme k zástupu gratulantů. Ať Šaman týmu ukazuje šipka vždycky jen správným směrem.
Nějak to poslední dobou flákáš, ne? Takhle se k té tisícovce do června nedokodrcáš ;o)
Připojujeme se k oprávněně dlouhému zástupu gratulantů. Nick Šaman je v GC-CZ pojem. Koneckonců šaman byl vždy osobou uznávanou a ctěnou. Nechť je tomu tak i nadále.