tak mi nejak porad lezi v hlave ten “dement” kterym jsi me zde oznacil.
Zkus mi to, prosim, nejak vysvetlit. Ja ziju v domeni ze na gc.cz lze projevit jakykoliv nazor pokud je to slusnou formou. Nebo mas snad dojem ze jsem byl nejak sprosty nebo hruby? Ja se pouze pozastavil nad tim ze se kdosi pta na neco, co je hned na titulni strance gc.cz. Navic kdyz se na to vlakno ted podivas, tak zjistis ze dotycny “radek” se uz ani neozval, natoz aby podekoval za odpovedi. Ja osobne mam pocit, ze si kdosi udelal celkem hloupou legraci. Vis, ja nejsem nejakej prehnanej citlivka, ale ze by mi hned nekdo moh nadavat do dementu a vyhrozovat lyncovanim… to mi moc vtipny nepripada. Takze by me docela potesilo kdyby jsi tady nejak tu svoji veticku vysvetlil. Predem diky :o)
Doufam, ze kdyz uz to tady chces mit, tak aspon D-kocur na tebe vytahne nejakou spinu, ty na nej, a tak dale, at je to taky trochu bulvarne zajimavy, nejaky ty opravdovy emoce, a tak dale, ze ano
Dneska rano jsem Drevokocura v tramvaji nepotkal, ale prijde mi to zcela v intencich tveho “Teď asi dostanu pěknej mazec od všech mazáků na téma jak jsem netolerantní”, jako aby se splnila tva ocekavani, kdyz jsi neco takoveho napsal.
Hej Vitek, ved on ta nenazval dementom, iba na tvoj prispevok zareagoval “spravas sa AKO dement”. To sa mi vobec nezda ofenzivnejsie ako samotny prispevok.
Tak pokial uz pises podobne necitlive hlasky, bud pripraveny na necitlive reakcie. Inac sa ludia s Drevokocurovym privlastkom stotoznia.
P.S. Podobne ako D. davam nakoniec - nie sme predsa male deti, aby sme sa natahovali o blbosti.
Ja si taky myslim, ze to byla zertovna reakce na ten sebemrskacsky uvod :-). Ledaze by to teda myslel vazne, to by pak byla jina :-). Asi bych tohle uz nehrotil, mailem bych to s nim poresil a sem pak dal uz jen vysledek.
Proč třeba Toniczech mohl v klidu reagovat na původní dotaz a obešel se bez nadávek na mojí adresu? Mě podobný dotazy typu “jak vypadá keška” štvou právě kvůli lidem který se neustále snaží nováčkům pomoct! Připadá mi to jako snaha dělat z nich blbce.
Samozřejmě jestli někoho pohoršil můj výraz “mazák” tak se mu omlouvám. Na druhou stranu, kdysi jsem tady ten “mazec” opravdu dostal. To když jsem upozornil na praktiky Picodasu ohledně prodávání map u Mountfieldu, kde se nakonec ukázalo že jsem měl pravdu. Teď mě upřímně mrzí že jsem porušil zásadu kterou jsem si tenkrát dal, a to že tady už na nic reagovat nikdy nebudu. Inu chybička se vloudila… takže drevokocure, máš pravdu.
Jo a nejvíc mě štve že moc dobře vim jak se dá na internetu leccos blbě pochopit a stejně se necham vyprovokovat… odcházim rozšlapat klávesnici a dát si za roh pár facek.
Pro psychology je toto vlakno, stejne jako reakce roztrousene v jinych dalsich docela vyzivnym materialem. Je zvlastni, jak se meni chovani lidi, kdyz pri rozhovoru postradaji ocni kontakt, neslysi ton a melodii hlasu a nemuzou gestikulovat ani se navzajem dotknout. Pamatujme na to a nebudeme potom zbytecne ucpavat RSS kanaly podobnymi brepty, ktere bychom si z oci do oci asi nikdy nerekli. A pokud ano, diskuse by ve vetsine pripadu skoncila velmi rychle pozvankou na panaka
Já jsem s z Drevokocurovi odpovědi dostal dojem, že se osobně dobře znáte a že se jen popichujete. Kdyby někdo přepsal můj přátelský rozhovor s Geo.Benediktem@CZ z Vyškovského eventu na papír, tak by musel nutně nabýt dojmu, že jsme se nakonec museli poprat a v životě už spolu nepromluvíme, ve skutečnosti jsme se ale dobře bavili a špičkování a urážení (pouze z legrace) mezi kamarádama mě baví. Pochybuju, že by Drevokocur myslel slovo “dement” doslova popř. jako urážku. Ale jinak chápu tuto tvoji reakci - taky občas sednu k fóru vysílený a nejsem schopný kvůli svému stavu rozeznat dráždivou reakci od urážky. To se holt stává. Takže: TO JE V POHODĚ, NEMUSÍŠ SE DREVOKOCUROVI OMLOUVAT
moja reakcia bola tak napoly zartovna, pretoze Tvoja formulacia bola trochu smiesna, to s tym, ze cakas, aky bude mazec. ta druha polovica mojej odpovede bola vazna, Tvoja odpoved mi prisla ako nehorazna. nejaky novy zaujemca o gc sa pride opytat nieco na fora a niekto mu zacne vykladat, ako si ma vsetko dohladat sam??
naco su podla Teba fora? rozmyslal si nad tym? ked mu nechces pomoct, preco si sa ozval? ja tiez nepisem ludom, co diskutuju cele roky nad softwarom na PDA, ze PDA je naprd, alebo ze si to maju najst sami niekde inde.
takze: nechcel som Ta urazit, ale rad by som Ta poziadal, aby si neodradzoval novacikov na forach. slova, ktore som pouzil, som pouzil, aby som naznacil zavaznost tejto veci. to, kto je dement, koniec koncov mozeme prediskutovat na nejakom geopive
No ja se teda musim zastat Vitka, protoze pokud nekomu dela zatezko najit na techto strankach obrazek (ktery lze nalezt snad jednoduseji nez forum) tak si podle me takovou odpoved zaslouzi.
Co budete radit priste? Jak si pustit prohlizec? Jak zapnout GPSku? (No i kdyz to uz se tu taky kolikrat resilo, ze satelity nelze zachytit v dome, v metru…).
Kazdy nekdy zacinal a k zacatkum patri hledani a tapani…
Takovyhle dotazy spolehlive zabiji kazdy forum a onen nestastnik ma stesti ze mu nekdo odpovedel…
Zkuste se na pocitacovem foru zeptat, jestli si postavit monitor na pocitac, nebo pocitac na monitor… Schvalne co vam odpovi…