Mám problém s generováním statistik. Podle tohoto návodu jsem v posledním bodě a když chci v GSAK v záložce Macros / Run/Manage a v okénku Statistika "nálezů" HTML export po odkliku OK se mi místo kódu, který bych měl vložit na GC ukáže tabulka s nápisem No placed caches were found in this database.
Nevíte, prosím, kde je problém? A jak jej vyřešit? Díky
A co máš nastaveno jako databázi svých cachešek (v nastavení FSG)?
Také si nejsem jistý, jestli skrýšotlač stahuje ty číselné ID - v HTML listingu jsem je nenašel. Já pro identifikaci používám nick na gc.com (metoda Exact Match v nastavení GSAKu v tom obrázku výše)
Koukam, ze sice postupujes podle navodu, ale nejsi ho schopen docist do konce - cituji:
edit 17.11.2008: Testováním jsem zjistil, že program Skrýšotlač generuje neúplné GPX pro nepremium uživatele geocaching.com. Konkrétně se jedná o to, že nevyplní položku Owner ID. Ve statistikách tak nefungují “nálezy podle vlastníka”. Jinak funguje všechno.
To znamena, ze tam ty owner udaje o svych kesich proste nemas, bud by sis je tam musel nejak dopsat (nevim, co ta Skrysotlac stahuje nebo nestahuje, ja si stahuju PQcka) - a nebo jednoduse odskrtni v tom makru sestou polozku "Vlastnik" na "nepouzito" (viz. http://mishaak.cz/wp-content/uploads/2008/11/findstat.jpg) a vyjedou Ti statistiky bez Tvych kesi. Pokud to bude fungovat, muzes laborovat, jak tam informace o svych kesich dostat.
O kterém místě nastavení FSG mluvíš? Co jsem zkoušel, takv prvním okně je celkem jedno, jestli to je zaškrtnuté a tu tvojí chybovou hlášku vyvolá až zapnutí vlastních keší v pořadí sekcí
A podleceho mito pozna FTF, take se s tim pachtim Nejaxem to rozpohyboval a za pomoci dosel daleko, ale nejaxe nemohu prehoupnout pres nejaky bod, aby mi to ukazovalo uplne presne to co chci.
Myslíš něco jako filtry v GSAKu? Menu Search / Filter, záložka General, políčko distance (možnost Les than or equal to) a zadat vzdálenost (počítá se od aktuálního středového bodu (centre point)). Plus si ve filtrech můžeš nastavit spoustu dalších možností [color=silver](třeba že tě v této oblasti zajímají jen archivované wherigo s obtížností 5 založené v srpnu 2009)[/color].
Výběr oblasti pomocí polygonu je na záložce Arc/Poly
Toz ja, vse slape az na nazvy state a County, kde to budu muset jeste poladit. Kraj je jednou treba "Hlavni mesto Praha" a podruhe "Praha"… Bez cestiny. Da se to nejak urovnat? Zkousil jsem makro Nastav kraje, ale to mi nepomuze a vnasi to problem s cestinou.