Problém s generováním statistik GSAK

Mám problém s generováním statistik. Podle tohoto návodu jsem v posledním bodě a když chci v GSAK v záložce Macros / Run/Manage a v okénku Statistika "nálezů" HTML export po odkliku OK se mi místo kódu, který bych měl vložit na GC ukáže tabulka s nápisem No placed caches were found in this database.

Nevíte, prosím, kde je problém? A jak jej vyřešit? Díky

Podle ty hlasky to vypada, ze GSAK nevidi zadne Tvoje zalozene cache - a ze sis zaskrtnul, ze chces i statistiky, co ukazuji "deni" na Tvych kesich.

Mas spravne vyplnene owner ID v Options?

A kde najdu mé ID? - je nevyplněno

Zkus tam vyplnit 2325026 B) Kdo hleda, najde.

Edit: pokud to vyplnis spravne a mas ty dve kese stazene v databazi, tak by se Ti vpravo dole mela v zelenem okynku ukazat dvojka.

Tak vyplněno, ale stále ta samá hláška.

A co máš nastaveno jako databázi svých cachešek (v nastavení FSG)?
Také si nejsem jistý, jestli skrýšotlač stahuje ty číselné ID - v HTML listingu jsem je nenašel. Já pro identifikaci používám nick na gc.com (metoda Exact Match v nastavení GSAKu v tom obrázku výše)

Změněno, a metodou Exact Match je výsdledek stejný - stejné okénko. Pokud by to mohlo pomoci, mohu ho vyscreenovat.

Koukam, ze sice postupujes podle navodu, ale nejsi ho schopen docist do konce - cituji:

edit 17.11.2008: Testováním jsem zjistil, že program Skrýšotlač generuje neúplné GPX pro nepremium uživatele geocaching.com. Konkrétně se jedná o to, že nevyplní položku Owner ID. Ve statistikách tak nefungují “nálezy podle vlastníka”. Jinak funguje všechno.

To znamena, ze tam ty owner udaje o svych kesich proste nemas, bud by sis je tam musel nejak dopsat (nevim, co ta Skrysotlac stahuje nebo nestahuje, ja si stahuju PQcka) - a nebo jednoduse odskrtni v tom makru sestou polozku "Vlastnik" na "nepouzito" (viz. http://mishaak.cz/wp-content/uploads/2008/11/findstat.jpg) a vyjedou Ti statistiky bez Tvych kesi. Pokud to bude fungovat, muzes laborovat, jak tam informace o svych kesich dostat. :wink:

Jenže já v marku ani položku vlastník neměl zvolenou, takže zde taky problém nebude.

O kterém místě nastavení FSG mluvíš? Co jsem zkoušel, takv prvním okně je celkem jedno, jestli to je zaškrtnuté a tu tvojí chybovou hlášku vyvolá až zapnutí vlastních keší v pořadí sekcí

A podleceho mito pozna FTF, take se s tim pachtim :slight_smile: Nejaxem to rozpohyboval a za pomoci dosel daleko, ale nejaxe nemohu prehoupnout pres nejaky bod, aby mi to ukazovalo uplne presne to co chci.

Klikneš na waypoint, dáš edit (v menu po zmáčknutí pravého tlačítka myši) a zatrhneš First to find

Cool, ja vedel, ze to bude prkotina :smiley:
Diky

Jo, problém vyřešen. Topic raději nelocknu, určitě se mi ještě něco nepovede. Ale děkuji vam oboum, že jste se mi snažili pomoci, především rsc. .))

Ještě dotaz - pokud zaktualizuji statistiky v GSAKu, tak se asi nezaktualizují i na profilu, že? A šlo by to nějak? Jak?

Uzitecne makra, http://wiki.geocaching.cz/wiki/Makra_gsak vcetne GenUploadStats, ktere by mohlo odpovedet na tvou otazku :slight_smile:

Jeste otazecka, je nejake makro, kde zadam stred a ono mi to vygeneruje, vybere okoli co si zvolim, bud kruh nebo nejaky polygon?
Diky

Myslíš něco jako filtry v GSAKu? Menu Search / Filter, záložka General, políčko distance (možnost Les than or equal to) a zadat vzdálenost (počítá se od aktuálního středového bodu (centre point)). Plus si ve filtrech můžeš nastavit spoustu dalších možností [color=silver](třeba že tě v této oblasti zajímají jen archivované wherigo s obtížností 5 založené v srpnu 2009)[/color].
Výběr oblasti pomocí polygonu je na záložce Arc/Poly

Diky, kanon GSAK se stale ucim.

Toz ja, vse slape az na nazvy state a County, kde to budu muset jeste poladit. Kraj je jednou treba "Hlavni mesto Praha" a podruhe "Praha"… Bez cestiny. Da se to nejak urovnat? Zkousil jsem makro Nastav kraje, ale to mi nepomuze a vnasi to problem s cestinou.