Problém s geocaching.com

Prosím o radu - pokaždé, když jsem se přihlásil na stránky geocaching.com a otevřel jsem mapu s keškama, tak jsem v seznamu keší vpravo viděl u svých nalezených takovou tu medaili jako že jsem je už nalezl. Posledních cca 14 dní se mi to ale přestalo zobrazovat. Máte někdo taky ten problém? Nevíte jak to vyřešit?

A jsi opravdu prihlaseny, tj. mas vpravo nahore "You are logged in as ghamik"?

Obcas prihlaseni na gc.com vyprsi, i kdyz ho nechas zapamatovat.

No prave ze jo, prihlaseny jsem. Dokonce jsem zkousel znova pouzit "Found it" u kese, kterou uz mam nalezenou a normalne mi to proslo a zvysil se mi i pocet nalezenych (samozrejme jsem ten log smaznul) ale je to divny, to by jit nemelo ne? Nemuze to nejak souviset s tim, ze jsem byl nejaky cas PM a ted jsem jen Basic?

No ja sem Basic member a odjakziva tam medaile nemam…myslel jsem ze to maji jenom PM

Aha, tak to by mohlo byt ono... Me bylo jen divny ze kdyz uz tam ty sloupecky a vysvetlivky vidim, ze bych je tam i mel mit, navic mezi vyhodami PM jsem nic takoveho nenasel, tak nevim jak to je.

ANO, je to tak. To rozliseni medailema funguje jen pro PM, coz je myslim dokonce napsany bud primo pod tou mapou, ci na gc.com u PM features (neco jako vice moznosti s google mapou). PM navic mohou tyto nalezy/zasazene skryt vytvorenim jednoducheho PQ, ktery neobsahuje nalezy/zasazene-neprovede se u nej zaskrtnuti dnu pro zaslani mailem, ale po ulozeni se da nahled PQ na GC Google maps a je to krasne odfiltrovane... BM maji smulu. Ostatne to byl i jeden z duvodu, pros jsem si sam PM poridil-Google maps se zobrazenim cachi se mi moc libily a prave filtrovani cachi nad touto mapou pomoci PQ nahledu bylo jedno z lakadel.

Jinak co se tyce opakovaneho found logu u jedne a te same cache, to mozne samosebou je-muzes si logovat klidne 100x jednu cache-samosebou kazdy autor by si to mel u vlastnich cachi kontrolovat a duplicity mazat. Nekdy vsak vyslovene opakovane logovani autor povoli napr. po presunu cache na vzdalenejsi souradnice ci jako nejaky bonus jako napr. u cache "Romeo a Julie" na Petrine atd. (coz ja osobne moc neschvaluju, ale nekde to k videni je).

No, horší je to, že v posledních pár dnech je server opět “Tooooo busy” a včera dokonce ani nešel SQL server a nedal se lognout TB :frowning: Měli by s tím hoši začít něco dělat…