V dnes generovanem PQ jsem narazil na problem, ze se mi soubor nenanimportuje do GSAKu s nize pripojenou chybovou hlaskou.
Kdyz jsem se koukal do gpx tak jsem usoudil, ze se jedna o problem s touto kesi [cache]GC19YAX[/cache]. Myslim ostatne jako Pehta, ze se jedna o problem s nazvem tohoto TB http://www.geocaching.com/track/details.aspx?guid=8f26daf2-51df-49b8-a966-4256e063b355,ktery je nyni v kesi umisten.
Jmeno v exportu vypada takto: [color=red]U k a z & # x 1 E ; s e ![/color] (Do nazvu jsou vlozeny mezery, jinak se zde rozumne prekodoval Ukaz se!)
Je pravda, ze jsem neimportoval z PQ, ale jen z GPX stazeneho z GC.COM. Predpokladam ale, ze uvnitr je to stejne…
EDIT: Tak uvnitr je nazev TB opravdu stejny jak uvadis ty. Zkusil bych si to take dat do PQ, ale na dnesek uz mam vycerpano
Ja mam tu samou verzi. Importoval jsem s defaultnim nastavenim z c:\download. Pro jistotu jsem zalozil novou databazi, potom jsem provedl import i do jiz zalozene a naplnene databaze. Vse se stejnym vysledkem.
Pouzivam Win XP SP2
Divne importuji z nejakeho adresare kam jsem nastavil importy z mailu a jinak bez problemu funguji. Dnes se stahli 4 a ostatni bez problemu. XP SP2 take, tak nevim.
Tak to taky nezabralo. No uvidime zatim se jedna o ojedinely problem. TB je na svete od 21.3.2008, tak to treba vyresi owner TB zmenou nazvu. Zatim se tomu nehodlam vice venovat.