Problémy na serveru geocaching.cz

Ahoj,

od té doby, co jsem tu přihlášen, mám problémy na tomto serveru.

1) Něco zkopíruji, ale už mi to nejde vložit do příspěvku. Dělá mi to jen na těchto stránkách. Když tady něco zkopíruji a vložím to např. do Wordu, není problém.

2) Nefunguje citace. Když chci někomu odpovědět ve fóru, prostě to nejde citovat.

To je nejspíše všechno, kdyžtak ještě něco připíši.

Děkuji za odpovědi! :D

Ahoj,

od té doby, co jsem tu přihlášen, mám problémy na tomto serveru.

1) Něco zkopíruji, ale už mi to nejde vložit do příspěvku. Dělá mi to jen na těchto stránkách. Když tady něco zkopíruji a vložím to např. do Wordu, není problém.

2) Nefunguje citace. Když chci někomu odpovědět ve fóru, prostě to nejde citovat.

Děkuji za odpovědi! :D

ctrl C/ ctrl V

Ahoj,

od té doby, co jsem tu přihlášen, mám problémy na tomto serveru.

1) Něco zkopíruji, ale už mi to nejde vložit do příspěvku. Dělá mi to jen na těchto stránkách. Když tady něco zkopíruji a vložím to např. do Wordu, není problém.

2) Nefunguje citace. Když chci někomu odpovědět ve fóru, prostě to nejde citovat.

Děkuji za odpovědi!  :D

Závada je asi na tvém přijímači.

Zkus to v jiném prohlížeči.

Kopírovat umím, jenže když dám Ctrl+C/Ctrl+V nic se nestane...

Jestli mas nove serizenej AdBlock, tak doporucuju ho zkrotit. Nebo mas v PC nejakou havet, co nema rada tenhle server.

Nedávno jsme odvirovávali PC, takže virama to asi nebude. Používám Internet Explorer, žádné zbytečné doplňky v něm nemám, nedávno jsem je odstraňoval...

Kopírovat umím, jenže když dám Ctrl+C/Ctrl+V nic se nestane...

Já jen předváděl, že to funguje. Na Chrome,

Tak jsem kvůli tobě pustil po roce IE a fakt nejde ani jedno.

Děkuji za info, alespoň už vím že na IE to blbne. Citování a kopírování je na tomto serveru docela důležitá věc...

Je to opravdu problém s ÍÉčkem, taky jsem s onehdá divil, co to je za kapitální békovinu.

Pitomina je to již staršího data, viz vlákno:

http://www.geocaching.cz/topic/28948-nefunkčnost-v-ie10-a-ie11/

Hmm, tak konečně vím, proč mi to taky nejde :wacko:.

Hmm, tak konečně vím, proč mi to taky nejde :wacko:.

Me uz to jde.... :-)

Tedy po dlouhe době jsem otevrel IE abych se podival, co je to za ptakovinu... :-)

Zpocatku to taky neslo, tak jsem kliknul na poslední ikonu v radku editoru, na moznosti a zaskrtl první volbu -vlozit jako text ve vychozim nastaveni..

Ulozil, znova necetl stranku a funguje to...

•   

Tak na kopírování a vložení to pomohlo, to jo.

Ale pořád mi nefungujou citace a odkazy.

Stisknu v cizím postu Citaci nebo Multicitaci a nic se neděje.

Při vložení odkazu mi sice vyskočí okno s nastavením odkazu, ale nejde potvrdit ani zavřít. Zbavím se ho jen zavřením celý záložky.

Opět se potvrzuje, že IE je dobrý akorát tak na stažení jinýho prohlížeče :angry:

A ve FF je jede jak víno

Vzhledem k tomu, že na žádném jiném webu podobné problémy s IE nemám, tak to vidím spíš na chybu v naprogramování zdejšího editačního okna.

Ten problém je opravdu v IE. Nedokáže korektně přeložit zdrojáky tohodle webu. Proč to v jinejch prohlížečích - FF, Chrome, Opera - funguje a v IE ne?

Navíc to nechodí od verze 10. Na IE v.9 je vše OK (mám vyzkoušeno).

I u nás ve firmě, kde máme spoustu technologickejch webů, není doporučováno instalování IE 10 a výš, právě kvůli jejich zobrazení a funkčnosti.

V těchto verzích IE zřejmě zapoměli na podporu něčeho staršího. 

Existuje aktualizace co by to mohla opravit. Jen se musím odhodlat k instalaci

Ahoj, koukám, že čas příspěvků zde se ukazuje špatně. Tento příspěvek vkládám v 11.56, čas je u něj 10.56. Ukazuje to špatně když jsem přihlášen, i když nejsem přihlášen. Nemáte někde blbě nastavené defaultní časové pásmo? Resp. chybějící nastavení, ze je letní čas?

Já časy vidím správně, takže to bude spíš chybka v nastavení tvého profilu - v pravým horním rohu je vedle tvého loginu rozbalovací šipka a tam je “Mé nastavení” a v něm máš mít zaškrtnuto “DST korekce” a vybrané správné časové pásmo GMT +1

Já časy vidím správně, takže to bude spíš chybka v nastavení tvého profilu - v pravým horním rohu je vedle tvého loginu rozbalovací šipka a tam je "Mé nastavení" a v něm máš mít zaškrtnuto "DST korekce" a vybrané správné časové pásmo GMT +1

Tam jsem se teď podíval a měl jsem to tak nastavené. Ale něco se tim prošťouchlo a čas příspěvku je správně. Jen když se odhlásím, tak je posunut. Čili anonym nemá to pásmo správně nastavené. To už tak moc nevadí ;-)

V posledních pár dnech mi asi dvakrát na mail nedorazila notifikace na SZ z tohoto serveru, ač jsem ani nesáhla na nastavení svého účtu. Hledala jsem i ve spamech, ale ani tam to nespadlo. Je to nějaká novinka a už to tak zůstane, nebo jenom náhodou zakopl, některej z těch trpaslíčků, co běhají v drátech?

To vkládání - Je to hodně starej problém který se tu diskutoval dost dávno.

Citace (a zřejmě ctrl+v) projde v případě kdy NAPŘED to editační okno přepneš do modu BBCode (to je ten čudlík v levém horním rohu).

V posledních pár dnech mi asi dvakrát na mail nedorazila notifikace na SZ z tohoto serveru, ač jsem ani nesáhla na nastavení svého účtu. Hledala jsem i ve spamech, ale ani tam to nespadlo. Je to nějaká novinka a už to tak zůstane, nebo jenom náhodou zakopl, některej z těch trpaslíčků, co běhají v drátech?

Mně zas asi před týdnem začaly padat maily odtud na Gmailu do spamu. Takže žádný Seznam, ten jsem nikdy neměl. Označil jsem několik mailů, že nejsou spam, ale o víkendu se jich zase několik objevilo. Nikde jsem nic neměnil, takže buď se něco změnilo v hlavičce mailů odtud nebo Gmail zpřísnil kontrolu. Každopádně je to nemilé zjištění.