Problémy s přístupem na geocaching.cz

Od včerejška se nemohu z práce připojit ke gc.cz. Trochu jsme se tím zaobírali na plzeňském fóru viz http://www.gc-plzen.net/forum/viewthread.php?forum_id=5&thread_id=316, ale nikdo netuší…
Neměl by nějaké tušení někdo tady? Teď píšu z domova, to je zcela v pohodě.

Ahoj, občas se mi taky stane, že se nemohu přihlásit na gc.cz, ale běžně na druhý pokus to je OK.

V práci to byl jinej problém, naše IT mi prostě zablokovalo přístup na tyhle stránky:(

To je jinej problem, Vencovi nejde pristup na gc.cz

Díky Sklebo, jen jsem se přepsal, mělo to být gc.cz

aha :wink:

Jo, občas to má výpadky, ovšem dokonce mi onehdá místo gc.cz vyskakovaly přímo stránky webhostingu :o, že jsem si zprvu myslel, jestli jsem si nespletl adresu… a nesplet :wink:

To je přesně ono! Uvidíme v pondělí, až se zkusím zase připojit z pracovního PC…

Taky se mi to stalo v tomto tydnu. Zacalo mi to fungovat po restartu PC (nevim jestli to nebyla shoda okolnosti) . Jine stranky mi ale jely. MIsto gc.cz skakal take webhosting.

Tak problém s pomocí odborníků vyřešen. :slight_smile:
řešení - cituji:
smazte soubor s nazvem hosts umisteny v C:\WINDOWS\system32\drivers\etc a restartujte PC. Po restartu bude vse v poradku.

Díky moc :slight_smile: Hned v pondělí ráno vyzkouším.

S tím mazáním opatrně, aby nepřestalo chodit zase něco jiného !!!

Ja se tedy pro zmenu nemohu pripojit mobilem pres Operu:( Nevim proc.

jo ten hosts fajl by to mohl resit, no uvidis co v nem budes mit, normalne by tam nic byt nemelo, max tam treba mam 127.0.0.1 localhost.
Ostatni veci bych smazal, zazalohovat si ho prece muzes kam chces.

stalo se mi to co se tu popisuje asi pred 5 dny - pri prihlasovani jsem zadal vse spravne a misto toho aby se naprihlasovaci strance objevilo prihlasujete se jak luhin tak tam bylo jen to ze to muze chvili trvat a naskocila mi zase uvodni stranka…ovsem prihlasen sem nebyl…

Soubor hosts smazán (resp. přesunut na "nedostupné" místo). Vše funguje, jak má. :slight_smile: Díky za rady a konzultace. :slight_smile:

Není třeba mazat celý, stačí odstranit řádky obsahující geocaching.cz, pokud v něm jsou. Myslím že to bylo před nějakým časem dočasné řešení nefunkčnosti při změně ip adres serveru. A teď si s tim webhoster zase hrál:@