Koupena 15.7.2013 v akci za cenu 7590.- Nabízím za 6590,-.
Zcela funkční, jako nová nepoškrábaná v orig. obalu a veškerým příslušenstvím. Samozřejmě v záruce.
Funguje výborně, signál chytá za všech okolností, ale já jsem měl původně Colorado a nemůžu si zvyknout na odlišné ovládání.
To nevím, nicméně je to jediná navigace v současné nabídce Garminu, která má "vystrčenou" anténu a tedy snad i lepší citlivost než ostatní. V porovnání s Coloradem můžu říct, že mě připadají obě stejně citlivé. Nikdy jsem např. v lese neměl se signálem problém.
Mě se taky moc líbí, ale kolečko co je u Colorada mi hrozně chybí Používám to hlavně v autě a na kole. Podle mě nejlepší způsob jak za jízdy změnit zoom, aniž bych musel hledat nějaký čudlík. Autozoom nesnáším, takže pro mě v tomto ohledu je Colorado ideální GPSka. Chtěl jsem však něco s větší pamětí na kešky bez dotyk. displeje a 62 je jediná varianta. Bohužel bez kolečka
Už jsem to tu někde psal, jak to používám já:
do auta - vestavěná origo navigace
60 teď 62 kolo a motorka, občas záznam trasy na vodě, ovládání už po paměti (dotykáče naprosto nepoužitelné)
Oregony na kešování, v autě jen na donavigování ke kešce používám to, co zrovna máme po ruce
Pokud tak moc strádáš po kolečku, nějaké ti pošlu