Prodám Garmin Legend HCx

Prodám ani né rok starý Legend HCx, kupovaný v ČR, ještě v záruce. Originál příslušenství + brašnička na opasek + karta 2GB. Mapa TOPO Czech 2.0 + mozno domluvit se na dalsi..

Cena 6000Kč .. při rychlém jednání možná sleva.

Telefon: 723 348 355

Nechci Ti kazit iluze, ale nový (s 1GB kartou) jde sehnat cca o 600 Kč levněji :(.

před měsícem jsem si koupil legenda HCx s 1GB kartou, TOPO CZECH 2.0, pouzdro s klipem + držák na kolo + poštovné a balné + DPH za 5400,-
Stálo mě to dva dny hledání v e-shopech.

Dobre tak za 5500,- .. to co popisujete je Americka verze .. to co prodavam ja je verze Ceska - takze ma lepsi zakladni mapu, nemusi se upravovat firmware pri flashovani, aby v nem byla cestina a da se spolehlive reklamovat v pripade zavady u nas..

Mapy dodam dle libosti :slight_smile:

To se muze flashovat kdyz je to v zarucni dobe? Neni to nahodou poruseni zarucnich podminek, a tudiz zamitnuti zarucni opravy z duvodu neautorizovaneho zasahu, neautorizovanym technikem? Pokud na to prijdou v pripade reklamace? P.S pokud tady v ceskem E-Shopu zakoupi pristroj, tak zaruku byl mel prodejce na pristroj poskytnou lhutu 24 mesicu. V pripade ze se na pristroji vyskytne vada v zarucni dobe a prodejce odmitne vyrobek prevzit na reklamaci, porusuje tim zakonik, a je na case podat stiznost ceske obchodni inspekci, ktera se o to postara.. :), nevidim tudiz problem se zakoupenim americkeho vyrobku na ceskem trhu. Byt muze byt i o neco lepsi..

Pardon neuvdomil jsem si ze je to garmin ktery jde aktualizovat podporou od garmina.. Za zbytkem si stojim :slight_smile:

To o čem jsem psal JE česká verze se základní mapou evropy a na kartě TOPO CZECH 2.0. Bez upgrade firmware to ma samozrejme taky cestinu!

… s cenou nad 4000,- asi neuspěješ!

Tak pokud mate zajem, poslete mi svou nabidku na e-mail [email protected]

Sleva .. nova cena 5000,-

Já jsem koupil Garmina VISTA Hcx komplet v češtině s autoatlasem a topo 2.0 PRO za 5999 kč a ještě k němu dostal držák na kolo :wink:

Zapomnel jsem pripsat ze v komletnim baleni, s kabelem, 1GB kartou a doživotním certifikátem na aktualizaci map za 50% ceny :slight_smile:

Ja teda nevim, ale u elektroniky je cena po koupi a kratke dobe pouzivani nakup/2. U pocitacu to tak je u tohohle ne?

Co takhle zkusit nějakou aukci od 1,-Kč? Jak to tak čtu :wink:

:smiley: :smiley: Tak jo .. vyvolavaci cena je koruna .. kdo da vic?

U fons.cz vydim 5.800,- tak nabizim 2.900,-

Bych licitoval na max. 2.780,- Kč (kdybych měl dát prodejní cenu/2 - jako jsem tak našel na nějakémwebu). Ale že vidím nabídku 2.900,-Kč, tak aukci vzdávám.:frowning:

Kdy je uzaverka?

Uzaverka bude az nekdo nabidne slusnou cenu .. za 3tis si to radeji necham jako lepsi tachometr na kolo :smiley:

Jsem ochoten akceptovat cenu 3900,- .. co Vy na to?

Dam 3250,-