Ahoj vsem, nevíte prosim o někom, kdo by koupil Garmin Oregon 450? Aktualni mapy i komplet příslušenství. Nevyužívám jej. Diky za informace
Podrobnější info: Cyklo Czech 2013, TOPO Czech Pro 2012, adresy, na displeji je folie od zacatku, na přístroji decentní opotřebení, krabice +CD s mapama, návodem i SW, karabina i pouzdro
Aha tak sorry, jeste pred mesicem tam dve meli. Vidim to jako dnes
Tak a dal neplevelim vlakno…
EDIT: maji ji tam na objednani. Alespon bych to zkusil, pac co meli na objednani mi zatim vzdycky normalne dodali. Akorat to halt trva o dva, tri dny dyl.
Borda: Na objednání sice mají, uvádí i datum doručení, ale to datum je pouze informativní. Pak písnou, že prostě není a nebude…Těch obchodů jsem prubnul hodně…některý z nich i přesto stále vedou karabinu se statusem "Skladem" … to mi hlava nebere…
Promiň Cuketo za Off topic. Kdyby byla karabina na prodej zvlášť, tak beru všema deseti! A když ne, tak třeba kupující té gps-ky mi ji prodá… fň?
Zrdavim a přeju hezky den. Mel bych o tuto navigaci opravdoví zájem, ale opravdu my tu bohuzel uchází cena kterou za ni požadujete. Pokud dáte vedet a bude to dobea cena tak mate velkého zájemce ;). Preji hezky den