Prodám Garmin Oregon 550 Sleva!

Prodám Garmin Oregon 550.

Navigace je jako nová. Na displeji je od koupě nalepena fólie ZAGG, takže displej je absolutně bez škrábanců. Součástí je kompletní balení (originál krabice) včetně licence na mapu TOPO CZECH 2012.
Navigace byla zakoupena 27.4.2012, tedy ještě cca 8 měsíců je v záruce!

Cena: 5700 Kč

nyní: 5500 Kč

Předání nejlépe ve Zlíně, tento víkend Holice a blízké okolí.

nejlepší navigace na trhu a ty se ji zbavuješ.
proč???

To jsi mne pobavil, taky mám tuhle "nejlepší navigaci" a s klidným srdcem se jí taky zbavím. Ta moje je víc obouchaná, ale zase je s Lifetime a je 550t. K vidění Praha, Kladno a okolí a cena? To kdybych tušil, ale podobná jako inzeruje kolega, v případě zájmu mám i držák do auta RAM a dva držáky na kolo.

Já bych se chtěl zeptat na ten držák na kolo. Jeden bych potřeboval, pokud by byl volnej. Děkuji

V poslední době moc nekešuji, a tak mi stačí i mobil :slight_smile: a až zase začnu koupím 650 :slight_smile:

Jinak prosím, ať si každý vytvoří svůj příspěvek s prodejem a nez… mi můj :slight_smile:

Promiň náčelníku, promiň, já si naopak myslel, že budeš mít radost, že Ti šoupnu inzerát zase nahoru ;), já ho až tak prodat nepotřebuju, navíc lokalitou si moc nekonkurujeme. Ono když si vezmeš za kolik jsi ho koupil a za kolik ho prodáš, tak je lepší ho hodit do šuplíku, třeba se doleží, už jich mám takhle hozenejch víc :D:D:D.

Tak to já ji raději někomu prodám, proč by měla ležet, když může sloužit vojíne : o )

Up …

Tak Ti zase ten inzerát šoupnu nahoru. Mě se zrovna jedna doležela, volal kamarád, že jeho syn by chtěl začít hledat. Vyhnul jsem se tomu, že já cítím, že jsem prodal za levno a kupující, že koupil draho a pár piv bude ke spokojenosti všech zúčastněných, ať už je zaplatí kdokoli :D:D:D.

nazdárek, máš SZ…

Up … :wink:

Mam zajem ,ale jsem z Prahy bylo by mozne poslat postou nebo se domluvit v Praze??

Mám zájem o vše předání v Praze je možné, cena 5500 E-mail [email protected] (prosím o záslání foto jen chci vědět v jakim je stavu) Díky

Jako novy,viz

Pokud se podivam do odkazu o post vyse - kazes vodu, pijes vino :-). To snad ani nemuzes myslet vazne.