PRODÁM NOKII N95 - Olomouc

Prodávám svou 6 měsíců starou NOKII N95 za 3 700 Kč. Důvodem prodeje je nový telefon. Nokie je s tímto příslušenstvím (telefon, baterka, video kabel, sluchátka, prodlužka ke sluchátkům, datový kabel, 4 GB pam. karta, CD s ozkoušenými programy). Bohužel k telelefonu není záruční list a český návod (je pouze anglicky). Telefon je odřen běžným používáním a je v krytu černé lesklé (v případě zájmu můžu poslat foto). K telefonu je neoriginální nabíječka, která funguje na 100%. Platba by byla buď na dobírku (poštovné 120,- Kč), nebo předem (poštovné 90,- Kč). Možné je i osobní předání a to v Olomouci, či v nejbližším okolí. V případě rychlého jednání (do konce Dubna) ji nabízím za 3 500,- Kč. Telefon má pohybový senzor, 5 Mp foťák s 2x optickým ZOOM, má stereo reproduktory, miniUSB konektor, 3,5 mm JACK na sluchátka (tradiční konektor), WIFI, BLUETOOTH, Infra port, displej 240 x 320. BYl jsem s ním velice spokojen, nabýzí různé možnosti připojení na internet, telefon je v továrním nastavení.

Nabídky a dotazi pište na [email protected]
nebo přímo na telefon 605 905 335
VasaM

Jak už jsem napsal, v případě zájmu mohu poslat fotky a po dohodě by mohla být i nižší cena, nebo bych mohl k telefonu něco dokoupit (bluetooth, handsfree). VasaM

A if jsem neco neprehlidl, tak jsi zapomnel na to pro kacery nejdulezitejsi - ze ma integrovanou GPSku. Jinak je to dobry stroj, temer 1k kesi se mnou vydrzel (a doufam ze se toho jubilea docka!) :smiley:

Aha, na to jsem zapomněl. :D:D Samozřejmě má integrovanou GPS a keše se s ním lovit dají. Odzkoušeno z vlastní praxe, ale normální GPS se to nevyrovná.

Tak pousovám toto téma zas do diskuze.

Opravdu nikdo nemá zájem?

Řekl bych že máš cenu moc vysoko. Na Aukru N95 nechce nikdo ani za 2500,-

Kdyz pockas,nez mi klekne ta moje,tak ji za 2,5k vemu. Jen se obavam,aby ses dockal :smiley:

Když vezmu< že ta NOKIA je téměř nová, tak pod 3 000,- Kč nejdu. Za 2 500 by to šlo, ale nebylo by k ni, vše co pišu. Třeba pam. karta by byla pouze 1 GB nebo vůbec atd. Hlavní problém je, že to spěchá.

Zamykám téma, GPS je na Aukru, takže pokud máte někdo zájem, tak ji najdete tady: http://www.aukro.cz/item1014168361_nokia_n95.html