Profil trasy

Zdravím vespolek, ví někdo jak dostat do 0regnu 200 profil trasy jako Dashboard? Nedaří se mi. A má někdo zkušenost s aktivním profilem trati? Tedy při pohybu po trase, abys se zobrazil výškový profil ?
Díky a jakýkoli podnět.

Máš v tom nejnovější firmware ?

I když, jak tomu rozumím, tak tyhle věci byly funkční vždy… Můžeš to trochu upřesnit ?

firmware 3.5 No jde mi o to sledovat svůj pohyb na profilu trati. Vidět jaký kopec mám před sebou.Jestli to bylo dřív tak nevím jak na to.
Někde v diskuzi jsem viděl fotku kde je na displeji oregonu mapa a jako dashboard profil. No a to co bych chtěl docílit.

helejsee jacku, ja nevim, jestli to u 200 jde, ponevaadz mam zato, ze tenhle stroj nemaa barometricky vyskomer… a z nej se odvozuji data o nadmorske vysce. takze tohle si over. pokud ho nemaaa, myslim, ze je to v haji

jinak veskery aktivni dashboardy vyfotil jeden dobrovolnik a jsou zde

http://picasaweb.google.cz/Skleba/Oregon550Screenshot#

Oregon 200 barometrický výškoměr nemá, ale výšku ukazuje. Trochu jsem si pohrál a profiltrasy za pohybu jsem našel. Obrazovka ukazuje trasu za mnou jako zelenou a trasu předemnou jako modrou. Ale neumím to dát na dashboard.

no tak to je dobra zprava, sorry, ze jsem te desil dopredu.

postup: Setup/Map/Data Fields/

a pak bud chces abys mel dashboard i kdyz navigujes i kdyz nenavigujes, takze zvolis moznost Dashboard

kdyz chces aby se pri prohlizeni mapy zobrazovalo neco jineeeho nez pri navigovaani, zvoliis Custom a vyberes si, co v jakeem priipade k mape pripojis

doufaam, ze to pomohlo

no tak to je dobra zprava, sorry, ze jsem te desil dopredu.

postup: Setup/Map/Data Fields/

a pak bud chces abys mel dashboard i kdyz navigujes i kdyz nenavigujes, takze zvolis moznost Dashboard

kdyz chces aby se pri prohlizeni mapy zobrazovalo neco jineeeho nez pri navigovaani, zvoliis Custom a vyberes si, co v jakeem priipade k mape pripojis

doufaam, ze to pomohlo

K tomu profilu trasy - při zobrazení profilu trasy dopředu by byl barometrický výškoměr naprd. Takže tam si to musí brát Oregon z mapy. Jak je to u prošlé, to nevím, ale připadalo by mi komplikované, brát to z barometrického.

Pri preslej trase sa vyskovy udaj berie zo zaznamu trasy.
Vyskovy udaj sa do zaznamu trasy dostane z barometrickeho vyskomera alebo z prijimanych GPS dat (Oregon 200). Z dovodu nepresnosti GPS vysky moze byt profil prejdenej trasy na Oregone 200 trocha "rozkmitany". Predstavu o profile preslej trasy to vsak da.

Jo, tohle chápu. Když se podívám na prošlou stopu, tak je to jasné. Ale ten profil trasy v gps, rozdělený na prošlou a tu přede mnou, mi připadal trochu komplikovaný, kdyby měl dva zdroje. Tak našlapaný mi zas Oregon nepřipadá (a já mám 400-ku, takže jsem to nemohl posoudit). Ale asi to tak bude:)

pes13:

http://www.gpsfix.net/garmin-oregon-beta-dashboards-tracknav/

Jasné, Oregon je chytřejší, než jsem si myslel. Díky, pane :wink: