Program Ciferace

Na stránkách Slunečnice.cz si můžete stáhnout nový program Ciferace. Kromě ciferace umí převádět písmena na číslice a ty poté ciferovat, Konvertuje text do různých abeced. Není to můj výtvor, pouze jsem s prográmatorem občas něco "konzultoval". Prostě jsem kolegu v práci neustále bombardoval ohledně luštění různých mysterek až mi k tomu naprogramoval tento prográmek. Je spustitelný bez instalace. Třeba vám v něčem pomůže. Další jiné abecedy lze doplnit.

Tak nevím kde nastala chyba program mi nejde stáhnout ani spustit  :(

Tak to se omlouvám, ale chyba je na straně serveru Slunečnice.cz. Snad to brzy napraví....

a sem to nahrát nešlo ?

Prima, skvělý, moc díky už to funguje.  :)

Paráda - to nemá chybu, funguje skvěle - dííííík :slight_smile:

Tento web má přece sekci "Soubory". Takové věci by se měly nahrávat tam a ne přikládat do fóra kde to časem zanikne. 

Tento web má přece sekci "Soubory". Takové věci by se měly nahrávat tam a ne přikládat do fóra kde to časem zanikne. 

Kde je na tomto webu sekce "Soubory"?

Nahoře vpravo :-)

Nahoře vpravo :-)

Díky, já to měl zabalené do chlívku "Více"

Program jsem nahrál do sekce "Soubory" - "Ostatní"

Informuji o nové verzi 0,030

Novinky:

• Přidána prstová abeceda pro dvě ruce
  • Přidány varianty některých abeced

Nová verze 0.034

• Přidány nové šifry
  • Opravena chyba v mobilové abecedě
  • Vylepšeno zadávání textu

Doporučuji program stahovat odtud, ze sekce soubory. Na Slunečnici.cz jsou s aktualizacemi velmi pomalí.

Program jsem nahrál do sekce "Soubory" - "Ostatní"

Připouštím mou mentální retardaci, leč nenalezl jsem......:-(

Připouštím mou mentální retardaci, leč nenalezl jsem......:-(

Kdepak, tím to není :-) Soubor je asi ve schvalovacím řízení a tudíž ještě není k dispozici. Chce to chvíli vydržet.....

Schváleno. ;)

Hmmm, tak to muj programek,co jsem si napsal za 20 minut toho umi mnoooohem.....min ;o) Vypada to fakt dobre. Gratulace a dik:)

Nová verze 0.105.

Stahujte v sekci Soubory.

Pokud najdete v programu chybu, chcete doplnit nějakou abecedu nebo šifru nebo máte nápady na vylepšení, neváhejte se ozvat buď sem nebo lépe na mail ciferace (zavináč) inmail (tečka) cz.

mám staženo, díky ;)