Ahoj [:)] zdravím všechny [:)] ...chtěl bych se zeptat jestli je někde na internetu
ke stažení program na vytváření bodů pro GPS GARMIN foretrex 201 ?...nechce
se mi totiž otrocky zadávat souřadnice [:(]
Ahoj [:)] zdravím všechny [:)] ...chtěl bych se zeptat jestli je někde na internetu
ke stažení program na vytváření bodů pro GPS GARMIN foretrex 201 ?...nechce
se mi totiž otrocky zadávat souřadnice [:(]
JeJ my jsme se včera setkali [:)] …můžu se zeptat, kde se to dá stáhnout ? [:$]
Díky moc [:)] …něco si vyberu [;)] …snad už ted budu mít hledání o něco lehčí [:D]
…a ještě jednu mini otázku pls [:$] …jak se vám podařilo dát do podpisu váš stats ? [:)]
Tak sem si stáhnul ten EasyGPS…ale nějak mi to nechce komunikovat s mou GPS [:(] …help
[quote] S@li: Tak sem si stáhnul ten EasyGPS...ale nějak mi to nechce komunikovat s mou GPS [:(] ...help
[/quote]
A nastavil jsi v programu spravny typ GPS a seriový port? Popripade v nastaveni GPS zapnul v menu "Set Interface" komunikaci pomoci protokolu Garmin?
typ GPS sem dal dobrý a v nastavení GPS sem tad GARMIN…ale zkoušim jak blázen všechny ty typy těch portů ale furt to píše: No data was received from the GPS…nebo něco podobnýho [:(]
hmmm tak ani ten GSAK mi nějak nejde do hlavy…asi bych potřeboval bud něco českýho nebo jednoduššího…budu nejspíš dál jak ten blb klikat v GPS souřadnice [:(]