Zdravím.
Neustále se nemohu dostat na stránky project- gc. Když klikám na authenticate, tak mě to tam prostě nepřihlásí. Nevíte, kde je chyba?
Děkuji
Zdravím.
Neustále se nemohu dostat na stránky project- gc. Když klikám na authenticate, tak mě to tam prostě nepřihlásí. Nevíte, kde je chyba?
Děkuji
Ahoj, kde je chyba sice netusim, ale potvrzuju, ze dlouhodobe mam s tim stejny problém - třeba pet dni po sobe se tam nedostanu a pak najednou me to pusti a chvili to drzi... Mam to jako takovou mensi bojovku s prekvapenim ;-)
Já s přihlašováním žádný problém nemám...
Jaký kdo používáte prohlížeč? Já to teď zkusil v Opeře (v GC jsem přihlášen trvale) a vše proběhlo bez problémů. Vašek
Já FF musím mít otevřený alespoň jeden panel s gc.com aby se mě korektně provedla autentizace na gc-project.
Explorer... Mam nastaveny trvaly prihlaseni, tedy, když je "dobrej den", ocitnu se prihlasenej na hlavnim panelu... Obcas se prihlaseni zresetuje a pak je to bud a nebo, s tim, ze castejc to nefunguje - po autentizaci se dlouho nacita pripojeni na gc.com a pak hlaska, ze stranka nejde zobrazit.
Aspon si clovek moc nezvykne si ulitavat na statistikách ;-)
Ahoj....... mě občas IE jen načítá a po chvíli napětí napíše, že stránka nejde zobrazit. Chrome po chvíli vyplivne hlášku "Jejda...nastala cyklická chyba"..... tak nevím co je lepší.... :) . Po pár dnech to zase pár dní funguje...a tak pořád dokola.
To je koloběh života.....
Tak teď jsem se tam dostal. Je to asi tak, jak píše Paha Ahma
Kdysi jsem to řešil s podporou, mám tam placené členství. Stačí vymazat historii a všechen ten balast okolo z IE a funguje to - rozuměj: smaž to, až když nepůjde přihlášení...
v Safari bez problemu
Dovolím si oživit jedno starší téma, které ač se původně věnovalo problému jinému, možná nakonec najde odpověď i na ten můj. Inu, svého času šlo na Project-gc najít funkci Pokrytí mapy a já se ptám: Existuje na Project-GC tato fuknce v jiném provedení?
Jestli máš na mysli kruhy o poloměru 161 m, tak u Aktivní mapy píší, že je to plánovaná funkce.
O kruhy mi v tomhle případě nejde. Pokrytí mapy nabízelo filtr, díky němuž bylo možné zobratit na mapě i archivované keše.
ale vždyť to tam stále je, musíš to dole ve filtru rozkliknout, mně to funguje
Jsem asi slepý (možné to je), ale prostě to nikde nevidím. Tedy kromě výpisu plánovaných funkcí u live mapy.
no je to v porovnání mapy, ne v aktivní mapě ( tam to teprv bude)
Už na to koukám, nějak mě nenapadlo vyplnit jen svůj nick a nechat druhé pole volné. Nicméně mi přijde, že dřívější funkce Pokrytí mapy fungovalo lépe. Aneb, po roce jsem si zase na něco vzpomněl a trochu mi vadí, že tam ta funkce už není. :P
S project-gc.com moc často nepracuju, ale teď mne napadlo, jestli tam někde není možnost nějaké statistiky ke konkrétní keši. Tj. zadal bych GC kód a ukázal by se mi třeba graf návštěvnosti, graf s národností nálezců atd.
Mám pocit, že nelze pracovat s jednou určitou keší, ale jen s nějakou oblastí.
Ale myslím, že je to zajímavý námět na statistiku, kterou by mohl Project-GC (relativně snadno) generovat. Data na to má k dispozici. Pak by stačilo ji vložit do listingu.
Zkus jim to navrhnout, třeba to zapracují jako premiovou fíčuru... :)