Ahoj, problém… ![]()
Zhroutil se mi původně bez potíží fungující MapSource, který umožňoval zobrazení keší propojením na server geocaching.com .
Pro nové zprovoznění jsem musel mazat registry. Následně se mi konečně podařilo znovu MapSource nainstalovat a aktualizoval jsem jej na verzi 6.14.1 Jenže v této verzi se nezobrazuje v záložce bodů volba: najdi nejbližší (body?) na serveru geocaching.com . Neumím to a jsem neschopnej já, nebo to opravdu neumí tato verze, či je třeba soft doplnit nějakou utilitkou…?
Díky za radu, po předchozích trablích s MapSource jsem ztratil počítačové sebevědomí… ![]()
Lpara
Podivej se na nastaveni / webove odkazy/
mely by tam byt odkazy na soubory geocaching.wbx
jinak viz http://forums.groundspeak.com/GC/index.php?showtopic=211547
a pro mapy.cz viz.
http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=9&thread_id=4033&rowstart=0
Poslal jsem ti je mailem. ![]()
Dík, jdu bojovat dál, třeba vyhraju… ![]()
Lpara
Mám podobný problém. Odkaz "Find near caches on geocaching.com" mi chybí, soubor geocaching.wlx v počítači vůbec není. Je možný že se vůbec nenainstaloval ? Dá se někde sehnat ? Pátral jsem na netu a nikde jsem ho nenašel.
Odkaz "Find near caches on geocaching.com" funguje pri klepnuti pravym tlacitkem mysi v mape..
Pri brouzdani googlem jsem narazil na zajimavy wlx, urceny pro PM (sam jim nejsem, nemam tedy moznost overit funkcnost):
no .. to sice jo.. problem ale nastava v jinem pripade… soubor geocaching.wlx se vyskytoval pouze v nekolika malo verzich mapsource. v pripade, ze ji pri instalaci preskocite (napr. instalaci uplne noveho mapsourcu na cisty pc nebo na starsi mapsource), tak se vam do pc vubec tento soubor nenainstaluje.
Zkusim to sem nahrat.. ![]()
Uz se zadarilo… ![]()
Problém jsem vyřešil, ale vše bylo trochu jinak. Ty soubory byly alespoň u mně v systémových složkách, běžně neviditelné. Jenže je nenašel ani systém. Teprve když jsem složky "zviditelnil" a soubory znovu kopíroval (petegeo dík), tak komp hlásil, že již v kompu existují. A aniž bych k těm datům znovu volil cestu, tak už najednou samo (!!!) vše fungovalo :). Inu jsou věci mezi nebem a zemí (…), u PC zvlášť… ![]()
Lpara