Zdravim, najde se nekdo kdo poradi, jak transferovat listing kesky na jinou osobu? Pozadal jsem reviewera o dearchivaci a nasledny transfer ale provedl jen prvni cast, druhou ne a s tou si prave nevim rady.
Diky za pomoc ![]()
Sin
asi adoptovat kesku, jinak nevim, co tim myslis
Pokud chceš, aby tu cache někdo od tebe adoptoval, tak to můžeš udělat sám na této stránce.
Diky moc pomohlo
zamykam
Tak já zase odemykám :), neboť se autor ptá ve skupině Reviewer, kde by měli na dotazy reagovat právě a jen Revieweři, je dělané na komunikaci s námi a ne na diskuse, že ![]()
Tedy-při žádosti o adopci musí SÁM současný autor keše (ani reviewer, ani Groundspeak to nemůže udělat za něj, jen a jen autor je vlastníkem svého listingu a jen on jej může předat jinému) kešku nabídnout přes Adopt formulář, já vždy vkládám tento informační log, když je o adopci zájem (jde o šablonový text):
Postup pro pripadnou adopci je tento: soucasny autor vyplni na Geocaching > Adopt a Listing formular-zada waypoint cache (GCxxxx), v dalsim kroku nick noveho majitele (yyyy) a po potvrzeni pripadne i zpravu pro noveho vlastnika. Po odeslani adoption request prijde cilovemu cacherovi yyyy mail z GC.com s nabidkou adopce (v nem budou pokyny)-v podstate jen potvrdi zajem o adopci na podobnem formulari. Cache pak bude jeho, muze provest tedy udrzbu, pripadne drobny posun souradnic (log Update coordinates) a nakonec enable log (aktivaci listingu). V pripade potizi je mozne me kontaktovat pres profil.
Toť vše, je to jistě už jasné, teprv teď můžu definitivně zamknout a ostatní požádat, aby ve skupině Reviewer pokud možno netvořili diskuse více odpověďmi atd., na to jsou ostatní skupiny. Díky ![]()