prosím pomoc - handy geocaching

Prosím Vás o pomoc, stáhl jsem si HD a nevím, jak so programu stáhnout jednotlivé kešky. Pomůže mi někdo? Děkuji mnohokrát.

No pokud umíš číst, tak si snad dokážeš na displayi přečíst slova jako najít a následně stáhnout, ne ?

Kdyz uz jsme u HG..nevite nekdo, jestli se da tento programek nejakym zpusobem spustit i na PDA s WM5? Diky za odpoved.

HG má tady svoje vlastní vlákno… a hodně pomůže hledání… :@

Pokud si dobre vzpominam, tak se ten emulator jmenoval Jbed a normálně jsi pak do něj instaloval java aplikace. Ale nejsem si jistý, jestli se mi povedlo HG pustit…a pokud ano, tak nefugnovala BT GPS (měl jsem v ruce už tolik přístrojů, že se mi to motá dohromady)..
Nicméně použij GCzII, jak už někdo psal :wink:

No ja sem nainstaloval Pocket Drake , Libi se me a je v cestine, coz je pro me dulezite. Ale nejak do toho nedokazu nacpat kesky. PDA ma pripojeni Wifi a na net se s nim dostanu..stahoval sem mapy, ale bez kesek. Zkusim teda jeste ten program co pisete, popripade nejak rozjet ten HG. Diky za rady. :slight_smile:

Děkuji členovi lukasekprochazka za vyčerpávající odpověď :stuck_out_tongue:
Takže GPX soubory. Ale na to asi musím mít PM, že ano? A když už je budu mít stažené, tak co pak s nimi mám přesně udělat dál, aby se mi opravdu zobrazily v programu? A podle toho, co jsem vyčetl, bych internet potřebovat nemusel. Nebo ano?
Btw. nevím o jakých neustálých problémech mluvíte, já mám jen jeden a to cestovatele. A je mi 14 :wink: